Oborite je s nogu

Žene vole da putuju. Povedite je na put. Najbogatiji putnici smatraju da je za bilo koji odmor neophodno obezbediti nekoliko stvari: hotel ne sme da ima više od 50 soba; on može biti bilo gde u svetu, ali van zona masovnog turizma; posteljina se mora menjati redovno. Kada tamo dođete, uživajte bez telefoniranja.

Druga bitna stvar je napraviti dobar kapućino. Poznato je da kapućino u kućnoj izvedbi nikada ne ispadne onako dobar kao u nekom kafiću. Problem je u loše ulupanoj peni. Pošto se to teško postiže bez mašine, ostaje vam da se pozabavite drugim pikanterijama koje će napitak učiniti lepšim.

Na prvom mestu je cimet. Naravno, ako niste ljubitelj – nikom ništa, ali pravi ljubitelji kažu da je on jednostavno obavezan pri ispijanju kapućina. Trudite se da mleko ne bude previše vruće, a temperaturu odredite prema osećaju: pod rukom, metalna posuda za mleko treba da bude kao hauba dobrih kola u toplom letnjem danu. Najbitnije je da zapenjeno mleko odstoji petnaestak sekundi. Potom posudu lagano protresite kako bi se pena i mleko smešali. Tekućinu sipajte u šoljicu sa espresom i – spreman je kapućino koji će vam ulepšati dan. Naravno, prvo uvežbajte pripremu ovog napitka, pa tek onda podelite užitak sa devojkom.

Ukoliko spadate u bucmastije muškarce, brzo i primetno smršajte. To možete činiti nekoliko puta godišnje, ali držite se pravila da je jedini razlog da započnete sa tim poduhvatom osećaj da vam više nije prijatno u sopstvenoj koži. Mišljenje drugih ne treba uzimati u obzir. Prestanite da jedete posle šest uveče. Da bi to bilo moguće, neophodno je ručati obilno, naravno, ne toliko da pojedete i ručak i večeru u jednom obroku, i obavezno pojedite supu ili povrće pripremljeno na kineski način. Željeni efekat trebalo bi da se primeti već posle nedelju dana suzdržavanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar