Odelo za tabane

Pri izboru obuće vodite računa da cipela koju kupujete bude ispred svog vremena, ali ne u modnom smislu, već u tehničkom. Ona treba da bude spremna da izdrži svako buduće vreme koje će prehodati dok je budete nosili na svojim stopalima. Ponekad je bolje platiti više da bi se dobila obuća koja će moći da vas adekvatno prati u nekom narednom periodu. Važno je obratiti pažnju na kvalitet proizvođača, a tek onda na to da li je materijal i dizajn moderan. Klasična forma ili neki noviji principi – sasvim je svejedno ako se vi osećate dobro u njoj.

Poznata je priča da se muškarac sa stilom pre svega prepoznaje po obući koju je odabrao da nosi, kao i tretmanu koji posvećuje ne celokupnom svom izgledu već izgledu svojih cipela. To ima smisla, jer su cipele koje je odabrao njegov stav prema tome u čemu će praviti krupne ili sitne korake u svom privatnom i poslovnom životu.

Žene čitaju znakove kao što je izbor obuće, isto kao što prepoznaju mirise muških parfema po kojima muškarce dele na one koji im se više ili manje dopadaju. To što žene umeju da cene muškarca koji je izabrao finu obuću za sebe i nije čudno. Poznata je stvar da su žene veliki ljubitelji kupovine obuće, ponekad čak i do te mere da sve to prelazi u patološku opsednutost da se za svaku priliku poseduje različit par cipela.

Dakle, možete škrtariti tu i tamo, ali nipošto nemojte biti škrti pri izboru cipela koje ćete nositi u dužem ili kraćem periodu. Probajte da se posavetujete s partnerkom – ona vam može dati korisne savete o desenu i modelu. Žene znaju gde treba kupovati i znaju u kojoj obući žele da vas vide pored sebe. One su nepogrešivi lovci na dobru obuću i nema smisla da ne poslušate njihov kupoholičarski instinkt.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar