Ona je proglasila kraj

„Nema kraja nijedne veze ako to vi sami niste želeli. Nije gotovo dok vi ne vidite suze u njenim očima.“ Mada, često je kraj odavno tu, samo ga vi ne vidite. Kako znati i uočiti da vas je preduhitrila mala lisica i da ona više nije ono što je nekad bila.

1. Sve ona može sama. Sve je ona sama radila. Čak i na zajedničkoj slici ona vas ne primećuje i komentar je „ijao kako mi je bilo lepo na zimovanju“. Šta je to? Pa i vi ste bili tu, ali više vas nema u njenom sećanju na stare dane.

2. Gledaju vas oni njeni „drugovi“ k“o da ste koker-španijel, koga bi radije pomazili. Neki pogled sažaljenja i saosećanja.

3. Nema više rituala. Odjednom su sve vaše slatke navike njoj postale smešne, nevažne i nema vremena za njih.

4. Nema više seksa. Ne želi, nije joj do toga, smetate joj jer hrčete ili se okrećete u krevetu, i radije bi da spavate na dvosedu a ona u krevetu – vašem krevetu. Ne želi nikakvu fizičku bliskost.

5. Vi ste bolesni! Nje nema. Nema supice, nema sedenja pored vas (iako je u pitanju prehlada). Dala vam je paket maramica, telefon, novine, i otišla u bioskop sa drugaricama.

6. Stranac. Ne zove vas više na rođendane njenih rođaka (jer iovako vam je tamo dosadno – kaže), ide sama, a vi se osećate kao da niste više oko nje, kao da niste sa njom. Pitate se šta vi uopšte tu radite?

7. Neprijatan ton. Vaši razgovori pre liče na košavu koja duva nad Beogradom. Povišeni netrpeljivi ton sa njene strane, a imala je tako fin glasić. Da je nije nešto zaposelo? I dalje se trudite da ne vidite stvar onakvom kakva je i zanimljiva vam je kada je ljuta, mada vam od njenog tona podilazi jeza.

8. Zauzeta je. Stalno je u trku, jurnjavi, i nema vremena. Prijatelji, sastanci, rodbina, roditelji – sve je odjednom preče nego vi. Na kraju vam kaže da joj treba malo prostora, guši se. Hoće slobodu. Pa zar ste vi njen tamničar? Široko joj polje.

9. Vara vas. Na samom kraju eto i te opcije. Moguće opcije. Očigledno je da vas ona vara, pa osećate to, ali naravno da vi u to ne verujete.

10. Svetlost na kraju tunela. Ima života posle nje. Odjednom ste shvatili da vaše devojke više nema. Ova koja tu izlazi u ulazi na vrata nije ona, već neka veštica sa njenim likom. Vi možete i želite da vidite kako izgleda život bez njene ljubavi – koji ste najzad priznali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar