Ona je ta

Kakva bi trebalo da bude devojka iz naslova? Komunikativna, puna samopouzdanja, s pozitivnim stavom prema životu, inicijator dobrog provoda, spremna da pomogne kad god je u prilici i, naravno, lepa. Onda je ona ta.
Danas su i inače na ceni devojke koje su pune planova, ideja, predloga, koje svojim zamislima i živošću podižu atmosferu. Pored njih uvek imamo utisak da je svet lep i da treba uživati u njemu, mada to ne mora da ima veze samo s nama. Svi vole osobe koje podižu raspoloženje, podstiču na akciju i ne dozvoljavaju da vlada depresija. Žene danas znaju koliko muškarci vole da budu trgnuti i koliko je katkad pravo olakšanje kada devojka bude ta koja sama inicira druženje. Sve prijateljske akcije koje otvaraju vrata flertu su dobrodošle. Još jedna osobina kod devojaka trebalo bi da bude na visokoj ceni – da im ništa nije teško. Žene umeju da budu vedre, nasmejane, dobro raspoložene i pozitivne. Doduše, umeju povremeno da prave galamu oko sitnice, ali umeju i da vide izlaz iz problema. Ženski savet ponekad ume da bude dragocen i da spase situaciju. One znaju da učine da se ne osećamo nemoćno.
Onda dolazimo do poslednje stavke, koja nije nimalo nebitna. Negujemo se i mi, ali u poređenju s negovanom ženom – nemamo šanse. Čista i mirisna kosa, lep ten, odeća koja im dobro pristaje, sređene obrve, neki neodoljivi detalji, mirisni losioni na koži… Kako im odoleti? One vode računa o svim sitnicama koje pomažu ukupnom utisku koji ostavljaju na nas. Nije tačno da izgled nema nikakve veze s osvajanjem suprotnog pola, ali netačno je i da je sve u izgledu. Ipak… Teško je poverovati da bi zapuštenost, neoprana i masna kosa i slične stvari mogle da privuku bilo koga. Problem eventualno može da nastane ako ona svakog dana mora da izgleda tip-top ili ako iz kuće ne izlazi bez šminke. Ponekad je bolje umesto karmina nabaciti osmeh.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertizborizgledprava osoba
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Jovana Lončar

    Rekla bih da muškarci više vole inertnije devojke jer ih tolika količina energije plaši. Govorim iz ličnog iskustva: komunikativna sam, vesela, uvek spremna za akciju, ništa mi nije teško i sposobna sam da u kratkom roku završim gomilu stvari, a muškarcima je to smetalo. Ili sam ja nailazila samo na one muškarce koji nemaju energije ni za šta? Mislim da njima takve devojke ne odgovaraju jer su im naporne pa ne mogu da se istaknu kao muškarci. To je stvarno strašno!

  • Ivana Gogić

    Slažem se sa Dejanom, samo postoji jedan problem… Muškarci se plaše takvih devojaka, žena. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

  • Dejan Stefanović

    Da li nju, tu našu princezu koju želimo da bude baš takva kakva je i bila opisana u ovom članku, možemo uvek i pronaći i kad je pronađemo da li ćemo je i zaslužiti i da li smo mi pravi princ za nju. Oduvek su osobe koje pozitivno razmišljaju bile pokretač iz letargije i uspavanosti i melaholije i neaktivnosi, magnet i inspiracija za pronalaženje idealnosti u partneru. Takvih osoba je malo i kada se pronađu, treba ih jednostavno slediti, jer pokreću optimizam i krče put ka uspehu, ma koliko on naizgled bio težak… Ko ima takvu osobu pored sebe, ima blago, a ko sledi takvu osobu, garantovan mu je uspeh, ma gde krenuo, jer pokret optimizma koji one šire samo potvrđuje da je uspeh garantovan.

  • LJiljana M

    Tekst je odličan. Sažet, samo ono najbitnije. Podaci pravi i precizno formulisani. Svaka čast.