Ona vas napušta

Zbog čega žene ostavljaju svoje muškarce? Zato što su se zaljubile u nekog drugog, zato što im oni ne pokazuju dovoljno svoju ljubav, zato što ju je on prevario, zato što seks više nije dobar, zato što zaboravlja važne datume. Ako nešto počne da škripi u vezi koja je do tada funkcionisala besprekorno, sasvim je moguće da ona gubi interesovanje za vas.
Kada počne da vam dozvoljava da nosite košulju koju je do tada mrzela, vi ćete možda pomisliti da su vaši ukusi postali slični, dok će ona zapravo često gledati u taj omraženi desen i tako samo dodatno potvrditi svoju odluku da vas napusti.
Budite na oprezu kada prestanu svađe – i to nešto znači. Mada ćete vi možda pomisliti da ste konačno uspostavili svoju dominaciju nad njom, mogli biste se neprijatno iznenaditi ako biste saznali da nju u stvari uopšte ne zanima vaše mišljenje o situaciji u svetu. Mnogo joj je lakše da izmrmlja jedno "aha" nego da troši energiju na objašnjenja.
Muškarci su skloni da pomisle kako žene ništa ne znaju o poslovima kojima se oni bave. Tu se krije jedna velika greška. Kada je zaljubljena, žena je zainteresovana za sve što je vezano za tu osobu – njegov posao, misli, ideje, planove, a ni mašinski elementi joj više nisu strani ako je suštinski zanimate.
Kada dođemo do područja erotskih fantazija, priča postaje pipava. Ukoliko otkrijete da vašu partnerku uzbuđuje ideja o grupnom seksu, nemojte automatski pomisliti kako je baš lepo s njene strane što se trudi da vam ugodi. Vrlo je moguće da će se vaša partnerka za nekoliko dana naći u naručju muškaraca iz seksualne fantazije. Prestanak fizičke komunikacije veoma je složen, jer njenu ravnodušnost najpre odaje njena udaljenost i to što je njena ruka sve ređe na vašem ramenu, u vašoj ruci ili oko vašeg vrata.
Tako dan za danom – sve dok ona na kraju ne prestane da vam se javlja. Neki nepromišljen muškarac pomisliće da se konačno urazumila i da ga više ne zivka svakog časa bez ikakvog razloga, međutim, kada telefon ne bude zazvonio danima, postaće jasno da nije samo to u pitanju. Na kraju će zaboraviti vaš broj telefona, a onda će ga sasvim izbrisati iz imenika. Telefoniranje bez razloga i u bilo koje doba dana siguran je znak da joj je stalo do vas. Kada prestane, opasno je…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

raskidrazloziveza
Komentari (0)
Dodaj komentar