One žele da znamo (1)

Želja nije uvek dovoljna. Bez obzira na to koliko volite seks, to ne znači da ćete u svojoj zavodničkoj karijeri biti pošteđeni ljubavnih nesporazuma. „Slaganje“ u krevetu u mnogo čemu zavisi od ličnosti i temperamenta partnera. Čak i onda kada se dvoje, popularno rečeno „nađu“, moguća su neslaganja. Zbog toga, ukoliko vam nije stalo samo do sopstvenog zadovoljenja, oslušnite želje svoje partnerke. Podrazumeva se da je nećete otvoreno pitati: „Draga, šta je to što voliš u krevetu?“
Razgovor te vrste umanjuje magiju i lepotu seksualnog odnosa, koji, između ostalog, podrazumeva otkrivanje i spoznaju tela voljene osobe. Zbog toga je intuicija presudna. Dozvolite joj da postavi svoja pravila i ne žurite s donošenjem zaključaka. Dopustite svojoj partnerki da se razigra, pratite njen ritam i ne insistirajte na položajima koji samo vama prijaju. Ukoliko se ona u toku seksa oseti dovoljno slobodnom, svakako će poželeti da vam pokaže svoje umeće i da povede igru u pravcu vrhunskog zadovoljstva. Za muškarca je to veliki kompliment, jer, bez obzira na stereotipe o divljem seksu, žene su vrlo često sputane i samo iskusan ljubavnik može da im ulije osećaj slobode i sigurnosti (i inspiracije, naravno). Tada one mogu da ovladaju situacijom i pokažu svoj potencijal. Uživajte u njenom vođstvu, ali ne zapostavljajte ni svoje želje.
Treba samo da se pomirite s time da predigra ne podrazumeva samo oralni seks. Nikada nemojte zaboraviti na nežnu razmenu dodira. A tu bi bilo od neprocenjive važnosti da tačno znate koje tačke na telu su najvažnije. Nije reč samo o erogenim zonama, mada je veliki uspeh ako ih spontano otkrijete. Generalni saveti ne postoje, budući da su sve žene različite. Ukoliko tom prilikom budete koristili i prste i jezik, stvari će se brže razvijati u vašu korist.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fantazijemuškaracotkrivanjeseksželjezene
Komentari (0)
Dodaj komentar