Osvojite superzgodnu devojku

Superzgodne devojke navikle su na mušku pažnju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Milion puta čule su da su prelepe, naslušale se komplimenata i nagledale se muškaraca koji pred njima padaju na kolena. Naravno da ipak nemate ništa protiv toga da jedna od takvih devojaka bude vaša. Imati superzgodnu devojku povlači sa sobom znatne prednosti: osećaj kada je zagrlite je fantastičan, samopouzdanje vam raste, svi muškarci iz okoline vam zavide i neverovatno je dobar osećaj dok jednostavno gledate u nju. Pošto smo konstatovali da su ovakve žene ispunjenje sna svakog muškarca, postavlja se pitanje da li je moguće ostvariti jedan takav san ako nemate osmeh i mišiće Toma Kruza i debeo novčanik.
Nećemo biti preterano optimistični i nećemo vam reći da svaki prosečan momak sa ulice može da osvoji neku lepoticu samo ako je uporan. Ipak, nada postoji. U ovom slučaju bitno je da igrate pametno i da ne povlačite nasumične poteze. Lepe žene su konstantno u centru pažnje i obasute su raznoraznim muškim ponudama. Upravo zbog toga, muškarci koji ih odmah stavljaju na pijedestal nisu ništa neuobičajeno u njihovom životu i to nije način na koji ćete ih impresionirati. One su takvim izlivima osećanja svakodnevno izložene, te im je sve to verovatno i pomalo dosadno. Treba da pokušate da budete različiti – ne treba da nudite sebe na tacni, otvorenog srca i novčanika. Budite drugačiji.
Dok razgovarate sa njom, ponašajte se kao da je u pitanju bilo koja druga osoba. Nemojte buljiti u nju i ponašati se kao da ste u društvu Boga lično; nemojte se preterano oduševljavati njenim izgledom. Radije se ponašajte kao da vam nije bitno kako ona izgleda. Naravno, nemojte misliti da ona u startu ne bi želela ni da razgovara sa vama.
Ono što ona očekuje od prosečnog momka je nabacivanje, a ono što vi treba da radite je, ma kako kontradiktorno zvučalo – ignorisanje. To je naročito pogodna tehnika ako na svoju lepoticu regularno nalećete na poslu, u kafiću ili u fitnes centru. Ukoliko joj ne poklanjate nimalo pažnje a pri tom otvoreno pokazujete interesovanje za druge žene oko sebe, bićete jedini momak u krugu od pet kilometara koji ne počinje da balavi čim je vidi. To je ono što bi trebalo da je zaintrigira.
Kada razgovarate sa njom, nemojte se ponašati kao tipičan očajnik koji je zahvalan Bogu na svakom trenutku provedenom sa njom. Budite duhoviti i zabavni, pomalo je izazivajte i zafrkavajte. Igrajte na kartu šarma. Za razliku od drugih momaka, koji verovatno stalno bulje u njene noge ili grudi, koncentrišite se na stimulisanje njenog uma. Razgovarajte sa njom o njenim interesovanjima. Potrudite se da joj bude prijatno u vašem društvu.
Ideja cele ove priče je igra toplo-hladno. Vi za nju treba da budete enigma, nešto što će je intrigirati, a ne neko ko joj se nudi na dlanu. Ponašajte se tako da ona na kraju poželi da vas bolje upozna i da provede više vremena sa vama, i to upravo iz razloga što niste kao drugi momci. Nemojte "spuštati gard" i otvoreno joj se diviti – čim oseti da ima kontrolu nad vama, sve je gotovo. Svojim nestandardnim ponašanjem u njen život unosite malo "svežeg vazduha", koji joj je možda potreban. Naravno, ovo nije magični recept i neće upaliti svaki put. U svakom slučaju, treba da okušate sebe i svoju sreću – u protivnom, nikada nećete saznati "šta bi bilo kad bi bilo". Ukoliko vam uspe, nagrada bi mogli biti neki od najlepših dana u vašem životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar