Ovi muškarci digli su ruke od žena, mada nisu hteli…

„Kako vam se ovako nešto čini? Da neki muškarac odluči da bude forever single.

Po mom mišljenju, takvijh je solidan broj. Takve ljude obično posmatramo kao žabokrecinu. Ali, da li su zaista takvi?

Da li ih uopšte primećujete i šta mislite o takvima?

Stereotipi su da se muškarci prema ženama ponašaju kao napaljeni kerovi, ali ovo je sasvim druga krajnost…

Koji mogu biti razlozi za ovakvu odluku?“ (Urosiuss)

– Teško je naći neku isključivost, ali za mene se može reći da spadam u tu kategoriju. Mislim, digao sam ruke od žena, a to što ću biti „forever single“ je samo posledica, nikako nije bio cilj. (Guede)

Uključite se u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

neženje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Cinjenica je,da muskarci koji su odlucili da se ne zene,imaju veliku prednost,u odnosu na one,koji su kazali „zbogom“ svom lepom zivotu,kada su bili „slobodni strelci“. Muskarac po svom prirodnom opredeljenju,tezi da bude slobodan,da partnerku za seks,bira kada mu,i dokle mu to odgovara.Dakle,bez konacnog odgovora,sta je bolje, biti u braku, ili ziveti sam,najbolje je da svaki muskarac,sam izabere nacin na koji ce ziveti.U svakom slucaju,nema potrebe osudjivati nacin zivota,ni onih muskaraca,koji izaberu varijantu biti sam (i uzivati sa zenom po izboru) ili se ozeniti,i naravno,odmah natovariti na glavu,hiljade resivih,i jos toliko,ne resivih problema.!!!

  • Anonimni

    To je posledica gomilanja singl zena…Muskarac nikada nije imao potrebu da se vezuje, a sada je slobodnih zena na trzistu dovoljno da ne razmislja da li ce se neka udati ili nece. Zene nemaju cime da ih ucenjuju.