Ovih 9 detalja garantuje da vas partner NEĆE prevariti, osim…

Sasvim je normalno da vam ponekad prođe kroz glavu slutnja da vas partner vara i svako ko kaže da nikada nije imao sličnu situaciju, verujte nam, laže.

Neka istraživanja su potvrdila da to uopšte nije toliko negativan osećaj i da vam ponekad može spasiti vezu ili učiniti da se malo više porudite oko nje.

U nastavku smo vam pripremili jednu listu, i ne jednu od onih koje će vam potvrditi da vam je on neveran, već baš suprotno. Ukoliko se pronađete u sledećim signalima, vaš dragi vam je sigurno veran i nema potrebe (za sada) da se opterećujete crnim mislima.

Nije sebičan

Ako će vaš dečko otkazati sve planove kako bi bio sa vama kada vam je najpotreniji i nikada ne razmišlja u jednini već pravi planove isključivo za dvoje, prvi je znak da je na dobrom putu da vam bude veran ceo život. Naravno, dešava se i da je tip najdivniji na svetu i da će vam pokloniti ceo svet, ali i da će zalutati u tuđi krevet, ali vrlo retko. Tipovi koji varaju su uglavnom sebični, a ako vaš muškarac ne pripada toj skupini, budite opuštene i mirne.

Pouzdan je

Muškarac koji je iskren, otvoren i verodostojan i do sada ništa niste pronašle „čudno“ kod njega, teško da će biti onaj tip koji će vas varati na sve strane. Ponavljamo da uvek postoje izuzeci ili imate posla s opasnim manipulatorom koji se prema vama ponaša kao ozbiljan muškarac, a sa strane radi ono što niste ni mogle da zamislite da će vas snaći.

Ne krije važne informacije od vas

Ako ga nekad uhvatite u laži ili da je sakrio neku važnu informaciju od vas kao na primer da je dobio otkaz, budite sigurni da može da sakrije i sa kojom se sinoć video.

Zauzet je poslom i obavezama…

…A slobodno vreme provodi sa vama ili ako niste zajedno znate gde je tačno i sa kim i kada će biti slobodan ili kod kuće.

Dobro ste upoznati sa njegovim životom

Znate skoro sve njegove kolege, a u super ste odnosima sa njegovim prijateljima i porodicom? Takođe ste upoznati i kad ima treninge i kako provodi slobodno vreme kada nije sa vama? I znate sve njegove drugarice, koleginice i ostale osobe ženskog pola sa kojima ima kontakt. Ako ste na sva pitanja odgovorili sa DA, bolje nađite sebi drugu brigu, jer on nema vremena kad da vas vara s obzirom na to da ste odlično upućeni u njegov socijalni i poslovni život.

Nikada nije varao

„Jednom prevarant uvek prevarant“ – rečenica koju ste toliko puta čuli i moramo da kažemo da je i te kako istinita. Zato proverite njegovu reputaciju i ukoliko gospodin nema neke ljubavne izlete iz prošlosti, slobodno se opustite, jer je mala verovatnoća da će poželeti baš sada da to uradi.

Niste primetili neke crvene signale do sada

Da li ženama uspe da promakne bilo kakva sitnica ili promena u muškom ponašanju? Naravno da ne! Tako da ćete svejedno primetiti ako gospodin krene drugačije da se ponaša ili da vas izbegava, a to vam je dovoljni signal da razmislite da li je sve kako treba.

Ne krije telefon i društvene mreže od vas

Njegov telefon nema šifru i društvene mreže koristi tako da vi znate skoro svaki njegov korak na njima. Jednostavno rečeno – njegov telefon je skroz nezanimljiv i dosadan i verovatno da ga istražujete možda biste našli jednu ili nijednu zanimljivu sitnicu.

Vaš seksualni život je fantastičan

I zašto bi on tražio na drugoj strani seks kada vam je među čaršavima toliko savršeno da jedva čekate kada ćete doći kući i skunuti mu svu odeću s tela.

Pravi s vama velike planove

Naravno da ovo nije znak da će vam biti veran samo zato što planira sa vama svoj život, ali razumna i normalna osoba neće praviti budućnosti s osobom koju želi da vara. Ukoliko je pokrenuo ozbiljnu priču i ispričao vam svoje najdublje tajne, planove, stvari koje ga čini srećnim i planira da budete deo njegove priče, a i pronašli ste se u prethodnim znakova, sa sigurnošću možemo da vam kažemo da se opustite i uživate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prevara
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Baš je lijepo vjerovati u bajke