Ovo je 8 vrsta penisa – saznajte koji je oblik najčešći

Nije tajna da svaki muškarac ima različiti penis. Jedni se mogu pohvaliti veličinom svoje muškosti, drugi je radije ne bi previše pokazivali, a oni treći jednostavno ne mogu da shvate zašto su baš kod njih stvari morale krenuti u pogrešnu stranu. Ipak svaki muškarac bi trebalo da se ponosi onim što nosi u pantalonama jer ionako ne mogu da učine mnogo toga.

Portal Večernji otkriva koje su to ‘vrste’ penisa, kao i koji su to najčešći.

1. Rastući penis

Reč je o obliku penisa koji se u erekciji povećava. Istraživanje je pokazalo kako takvu vrstu penisa ima čak 79 posto muškaraca. Ako penis u opuštenom stanju izgleda nešto manje, to ne znači ništa jer se u erekciji može povećati i za desetak centimetara.

2. Uvek isti

Ako muškarac ima veliki penis kada on nije u erekciji, nemojte odmah pomisliti „Koliki je tek onda kada se uzbudi?“. Jer 21 posto muškaraca u svetu ima penis koji u erekciji ostaje iste veličine. Ako je u opuštenom stanju, primera radi, 13 centimetara, isti će takav biti kada se ukruti.

3. Obrezani penis

To su penisi koji nemaju kožicu preko glavića.

4. Neobrezani penis

Muškarci sa takvom vrstom penisa moraju više da brinu o higijeni jer se ispod kožice može nakupiti prljavština i bakterije.

5. Krivi penis

Kada je u erekciji, penis je nakrivljen u jednu stranu. Kada je u opuštenom stanju penis izgleda ravno, ali nakrivi se tek kada se muškarac uzbudi.

6. Mali penis

Ako vam je penis manji od 7,5 centimetara kada je u erekciji, onda budite sigurni da imate mali penis. Ne dopustite da vas to brine previše. Mnogima ženama bitna je tehnika pa se potrudite da je zadovoljite i na drugačije načine. Osim toga, postoje i poze u seksu pri kojima je penetracija puno dublja i koje odgovaraju malim penisima.

7. Veliki penis

Muškarci koji u erekciji imaju penis veći od 17,5 centimetara mogu se pohvaliti da pripadaju grupi posebno obdarenih muškaraca. Nemojte se umisliti previše zbog toga već je bitno da znate šta treba da radite sa tolikim penisom.

8. Nepredvidljivi penis

To su oni koji će vas izneveriti baš onda kada ne bi trebali. Naime, čak 40 posto muškaraca ima problema sa erekcijom, odnosno ne mogu da je postignu baš uvek kada žele. Ako vam se taj problem događa često, razmislite o tome da posetite lekara, a ako je reč samo o psihičkoj barijeri, onda radite na tome da u trenutku kada on treba da ‘radi’, budete potpuno opušteni i bez stresa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

penis
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Treba da se razmotri i tema sta bi se desilo kada bi se penis stegao kljestama.

  • Blajbi

    Vazno je da je vredan i mnogo radi.