Ovom Brazilcu zavide mnogi: Živi sa pet žena i svi se sjajno slažu!

Brazilac Artur O Urso je otkrio kako je napokon pronašao i petu ženu, nakon što su ga četiri napustile, jer je u jednom momentu bio u braku sa njih devet.

Artur O Urso iz Brazila otkrio je da mu se u poliamornoj zajednici pridružila peta žena. Prvi put je dospeo na naslovne strane pre nekoliko godina kada je razmenio zavete sa devet žena.

Međutim, nekoliko meseci kasnije jedna od njih ga je napustila, a prošle godine se potpuno slomio kada su još četiri žene odustale od braka.

Artur, koji sa svojim suprugama živi u poliamornoj zajednici, tada je počeo da traži nekoga ko bi mu se pridružio u njegovom velikom krevetu, a sada je otkrio da je našao petu ženu koja je starija od ostalih. Veruje se da je 51-godišnjakinju morala da odobri Arturova nervozna prva žena Luana Kazaki (26).

Pošto je ranije živela u poliamornoj vezi, njegova nova supruga nema problema sa ljubomorom.

“Nisam ljubomoran. Ja sam odlična žena, partner i prijatelj. Očekujem da ćemo sve raditi intenzivno i da ćemo podjednako brinuti o mojoj novoj ljubavi, Arturu”, rekla je Olindi. Artur je jednom otkrio da je morao da zakaže seksualne odnose sa svojim ženama.

“Naš seksualni život je zaista zabavan i prijatan i u početku sam se trudila da imam seks po dogovoru. Ali pridržavanje rasporeda izazvalo je mnogo problema. Ponekad sam se osećao kao da moram da imam seks zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva, jer ponekad imam vezu sa jednom ženom, a razmišljam o drugoj”, otkrio je Artur, piše Dejli star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakpoliamorijaveza
Komentari (0)
Dodaj komentar