Patnja

Svi pate. Ipak, muškarac i žena to različito rade: žena pati konstruktivno, a muškarac destruktivno. Ako ženu ne pustite da pati za vama, ona će patiti za nekim drugim. Ženu u njenoj patnji ne treba dirati; ne treba joj pomagati jer njoj nema spasa od konstruktivne patnje. Međutim, mnogo toga se može naučiti. Kada se uzmu u obzir prirodna stanja i prirodne težnje, a pri tom žena ne doda nešto iz svog velikog repertoara različitih usputnih želja, patnja jednostavno nestaje. Problemi najčešće nastaju kada žena to što vidi, čuje i oseća na neki način zapečati i arhivira u ime budućeg iskustva i buduće uspešnosti.

To je greška, jer međupolni odnosi nisu duboko zamrznuta hrana koju treba otopiti tek pre upotrebe. Oni su uvek u pokretu, promenljivi, pa takvu taktiku treba napraviti. Ostavite mozak na miru – kada mu bude trebalo, on će sam uzeti sve što je već upamtio, samo ga nemojte ometati svojim štetnim težnjama da nešto treba da doživite. Naravno, to važi za muškarce, jer je kod nas ukorenjena prirodna težnja da se okušamo u različitim stvarima, pa tako i u patnji.

Od ženske želje za patnjom muškarci mogu da imaju koristi. Reklo bi se da je njihova konstruktivna patnja nama uvek dobrodošla. Samo je pitanje na koji način će se to iskoristiti. Ono što je prava ljubav za ženu u prevodu na muški jezik jeste pravi seks, pa je muška umešnost u tome da se nađe nasred puta ženi koja je u svojoj patnji krenula u dalju potragu. Uostalom, dovoljno je podsetiti nju, a i sebe, na to da patnja kao često ljudsko osećanje u najmanju ruku oplemenjuje i čini da ne ponavljamo iste greške. Važno je samo da muškarac sazna koju grešku je napravio njegov prethodnik, što nije teško. Ako joj priđete u pravom trenutku, saznaćete i više nego što biste želeli da pitate. Potom je sve daleko lakše i vodi vas ka sigurnom cilju – seksu kao zameni za patnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar