Počnite sa obećanjima

Novu godinu započnite obećanjima. Obećajte sebi, obećajte drugima i, najvažnije, obećajte njoj. Ali, to nije dovoljno. Trudite se od prvog dana nove godine da ih i ispunite i držite ih se. Nemojte ih izricati u „afektu“ dobrog novogodišnjeg raspoloženja i euforije a već sutra zaboraviti.

Učinite nju srećnom dok joj obećavate da ćete se promeniti i da ćete u novoj godini obratiti više pažnje na neke stvari koje su njoj jako bitne.

Da li je to masaža ramena ili leđa, ili kafenisanje sa njenim drugaricama, to već zavisi od njenih želja. Važno je da je preduhitrite i obećate neke stvari koje su „sasvim slučajno“ ono o čemu ona sanja i ono šta priželjkuje.

Možete dobiti mnogo samim rečima i obećanjima, ali pazite se – ako većinu ne ispunite, ona vas više neće shvatati ozbiljno. Sve što posle kažete da biste opravadali neispunjeno biće joj nevažno, a poverenje u vas izgubljeno. Budite oprezni i ne obećavajte nemoguće.

Ako već spomenete skijanje u inostranstvu ili poklon psa njene omiljene rase, ne očekujte da će se ludo obradovati vikendom kod vaše babe na selu ili čivavom umesto koker-španijela. Heh, njoj nije bitno gde i kako je, samo da je sa vama, jer to je prava ljubav – mislite Vi. To jeste istina, ali ipak su one samo žene kojima nikad dosta hvale, poklona, iznenađenja. Neka obećanja ostavite nedorečena i učinite ih iznenađenjima.

Početak nove godine namenjen je donošenju važnih odluka, radikalnih promena ili barem uverenju da će se nešto promeniti. Možete početi od onih uobičajenih, tipa: više nećete pušiti, manje ćete pušiti, nećete biti mrgud i namćor prema kolegama na poslu i prestaćete da se nervirate u saobraćaju i svakoga častite nekom psovkom. Možda će baš ova 2002. promene na bolje i doneti.

Nemojte večno kriviti druge, okolnosti, situaciju u kojoj ste da biste opravdali svoje neuspehe. Obećavate drugima, obećavate sebi, i šta će se desiti ako izneverite i druge i sebe? Razočarenje će se vratiti kao bumerang koji ste bacili na početku nove godine. Ako majci kažete da ćete se oženiti ili devojci da želite sa njom da započnete ozbiljniju vezu (za razliku od svih bivših veza), barem jedno od ova dva obećanja ispunite.

Uživajte u početku godine i svim tim lepim obećanjima i reakcijma na licima ljudi kojima to saopštavate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar