Pokazivački napred

Muškarac koji se razume u vina je mamac za devojke. Slično je i s muškarcem koji se razume u pozorište i druge vrste umetnosti, da i ne pričamo o muškarcu koji ima uspešnu karijeru. Ovo su samo neke od oblasti potencijalnog "muvanja" u čijim okvirima biste mogli da se pokažete. Ako već besprekorno vladate nekom materijom, glupo je da to tajite kada to može biti najjače oružje u nekom od vaših osvajačkih pohoda. Ukoliko ste naoružani znanjem, jedina krilatica koja vam je potrebna glasi – napred!
Na stranu uobičajena uporišta povremenih poznanstava kao što su žurke, pozorišta ili poznanstva preko prijatelja, osobu koja bi mogla da vam promeni život možete upoznati i na dečjem rođendanu ako vam je tako pisano. Mislite da rođendan dvogodišnjeg sina vašeg prijatelja nije baš mesto nabijeno erotikom? Realno gledano, ne bi ni trebalo da bude. Međutim, baš to može da bude prilika da upoznate neku simpatičnu drugaricu, rođaku, kumu, kuminu kumu žene vašeg prijatelja. Nova poznanstva često nas očekuju na najneobičnijim mestima, a dečji rođendani su mesto na kojem možete da pokažete jednu od osobina koje žene vole kod muškarca – privrženost porodičnoj strani života.
Što je veći broj ljudi koje poznajete, veća je šansa da napredujete u životu. To pravilo važi i u poslu i u ljubavi. Tajna nije u provodadžisanju i sastancima naslepo, već u pozivima na žurke i slučajnim upoznavanjima na kojima možete da pokažete sebe u najboljem mogućem svetlu. Da biste bili uspešni, morate konstantno da upoznajete nove ljude van vaših postojećih krugova. Dakle, ne odbacujte olako druženje s prijateljem koji je oženjen i priprema rođendansku žurku za svog klinca. Njegov dom bi za vas mogao da bude pravi rudnik zlata u vidu slobodnih i neudatih žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracmuvanjezena
Komentari (0)
Dodaj komentar