Pokupite sve najbolje od novogodišnje noći

Proslavite Novu godinu sa stilom. Bilo da je u krugu familije, nepoznatih ljudi ili sa društvom. Ne dozvolite količini popijenog alkohola da nadvlada vašim ponašanjem i budite u centru pažnje.

Neki kažu da kao što se dan poznaje po jutru, naredna godina poznaje po provedenom dočeku. Niko vam neće reći da ste vi taj koji može to u svakom trenutku promeniti. Nadamo se da ne želite da od veselog dočeka Nove godine napravite monolog o vašem momačkom životu i prošlom dobu koje želite da se vrati. Srceparajuće priče ostavite za neki drugi dan, recimo za Dan zaljubljenih. Doček Nove godine je mačo doček.

Pomislite kako bi i na koji način neki od ovih osoba proveli to veče: Džek Nikolson, Kristofer Voken ili Tom Kruz? Zajednička stvar im je da će svako od njih imati neku cicamacu oko vrata, ali zaobiđimo to i stupimo u sam centar dešavanja.

Priprema

Bez nervoze, beskonačnog gledanja u ogledalo i nošenja novih cipela koje ste kupili pre nekoliko sati, ili neoprane košulje. Ni pod razno – sve mora da bude čisto, uredno, zategnuto i sjajno. Makar došli i izgužvani, sjajne uglačane cipele vade stvar.

Ne preterujte sa raznoraznim mirisima. Izaberite neutralni dezodorans (najbolji su oni u stiku) i isto tako neutralni losion posle brijanja. Neka samo parfem bude jak, jer sve tri stvari jakog mirisa postižu obarajući efekat, ali ne u pozitivnom smislu. Dakle, jedan određen miris koji će vas pratiti i koji će one pratiti.

Ako već morate da ponesete mobilni telefon (iako će telefonske veze biti blokirane oko ponoći), trudite se da bude neprimetan. Zakačite ga za pojas, ali pozadi, na leđima, ili ga smestite u unutrašnji džep sakoa.

Za trpezom

Ne jedite kao Kremenko rukama i nogama. Budite pristojni, a ne alavi. Koliko god da ste gladni, jedite polako i umereno, uživajte u svakom zalogaju i nikako ne pravite sendviče. Niste na pikniku. Ako je u pitanju koktel zabava ili posluženje u formi švedskog stola, trudite se da ne budete zapaženi stalno pored tanjira i stolova. Tanjir radije napunite; uštedeće vam stalno odlaženje po dodatke.

U slučaju da idete na večeru kod njenih roditelja, jedite normalno, a ne k“o ptičica. Ako želite da pijete, stomak bi trebalo da vam bude pun. Ne biste da uništite haljinu vaše devojke posle nekoliko pića.

Doček Nove godine

Ako je u pitanju zabava, samo se potrudite da u ponoć budete pored svoje devojke ili žene. Sve ostalo je dopušteno i ležerno. Pošto će pića sigurno biti u neograničenim količinama, ne preterujte. Uživajte u piću i ostanite pri sebi.

Naravno, možete ispasti simpatični ako se pravite da ste pijani i sasvim slučajno prospete nekoj devojci čašu pića po bluzi i ponudite se da je očistite. U većini slučajeva neće vas više ni pogledati, mada stari štos ponekad i upali.

Druga opcija je da budete „slatki“ pijani dečko koji nije navalentan, nego, jednostavno, ne zna gde je. Veoma providno, ali kod njih uvek pali.

Kakva god bila, novogodišnju noć ćete pamtiti po nečemu. Da li će to biti po dobrom provodu, slobodnim devojkama na plesnom podijumu, pijančenju ili romantičnoj večeri – zavisi od vas. Pre svega, uživajte i srećna vam nova 2002!!!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar