Poliglota gesta

Nije neophodno da se nesmotreno zablenete u nekoga da bi ta osoba znala da vam se sviđa. Žene i muškarci koriste širok spektar nesvesnih gestova koji im pomažu u flertovanju. Podižu se obrve, otvaraju se usne, popravlja se odeća, poigrava se kosom. Svako od nas govori nekoliko "telesnih jezika" a da često toga nismo ni svesni…
Kada ugledamo osobu koja nam je privlačna, nesvesno počinjemo da podižemo i spuštamo obrve. Taj pokret traje samo petinu sekunde, ali se neprestano odvija među osobama koje se privlače. Ako se nekome svidite, usne te osobe će se automatski blago otvoriti u trenutku kada vas ugleda. Obratite pažnju kao što žene obraćaju pažnju na naše držanje. Kada stojimo mirno, uspravljenih ramena i uvučenog stomaka, pokazujemo im se u punoj lepoti, i one to znaju, kao što znaju da cene kada se naginjemo da bismo čuli šta nam one govore. Da bi pokazale svoju naklonost prema nama, žene često prstima sklanjaju kosu s lica. Doduše, nisu samo žene te koje na taj način šalju izvesne signale, i mi umemo da popravljamo frizuru dok razgovaramo sa svojim izabranicama.
Mi smo skloni da otvoreno pokazujemo da proučavamo žensko telo "bacanjem" nekoliko pogleda na njihove najintrigantnije delove. Ali, ni žene nisu imune na automatsko skeniranje muških figura. Samo, one imaju svoje intuitivne načine. A onda dolazimo i do one stare priče koja se tiče govora nogu. Ako su vrhovi cipela usmereni prema vama, sigurno je zainteresovana. Ukoliko usmerite koleno prema osobi koja vam je zapala za oko, pokazaćete da ste spremni za bliži odnos. A jedna od najlepših poza je kada žena sedi prekrštenih nogu, stopala privučenih sebi, a kolena izloženih muškarcu s kojim razgovara. Da li to znači da ona od njega očekuje da napravi odlučnije korake, ili je i sama spremna da se iz te pozicije zaleti i napravi prvi odlučujući korak?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertgestovimuškaraczavođenje
Komentari (0)
Dodaj komentar