Pošaljite joj piće

Svidela vam se neka devojka u nekom kafiću, restoranu, klubu. Jasno je da želite da ostvarite kontakt s njom, ali niste sigurni koji je pravi način za to. Najbolji potez za razbijanje treme, ali i potencijalni znak vaše kulture u datoj situaciji bio bi taj da joj pošaljete piće. Ali, i za to postoje neka pravila da bi čitava vaša zamisao mogla da bude ostvarena onako kako vam najviše odgovara. Budite obazrivi s odlukom da počastite sve za stolom. Ukoliko mislite da će vas preskupo izaći ako svi u društvu uzmu piće, nemojte se odlučivati na taj korak. Najgora stvar koju možete da uradite jeste da naručite piće njoj, a ne i prijateljici koja sedi s njom.
Zbog toga ne bi bilo loše da se držite oprobanog recepta. Iskoristite konobara. Jednostavno naručite ono što ona već pije ili ga zamolite da nju pita da li želi da popije piće koje biste joj vi poslali. Ukoliko ona odbije – odbila je, svaki dalji trud bio bi besmislen. Ako prihvati piće, pogledajte prema njenom stolu, nasmešite se (to se ipak mora), ali trudite se da ne "buljite" u njenom pravcu. Nemojte ni da prilazite. Ako joj se sviđate, ona neće pobeći. Dajte joj vremena da se navikne na ideju da se sviđa nekoj za nju nepoznatoj osobi. Ukoliko vam ona ni posle nekog dužeg vremena ne priđe, najbolje bi bilo da diplomatski prošetate pored njenog stola, kao slučajno, naravno, i na taj način probate da je navedete da ona bude ta koja će prva započeti konverzaciju.
Ako vam se samo blago smeška, ne postavlja pitanja i jedva da odgovara na vaša, džaba ste joj naručivali piće. Nije zainteresovana. Da ste joj zanimljivi, sigurno bi se više potrudila da vas duže zadrži u svojoj blizini. Ovde je najvažnije da ne izgubite svoje muško dostojanstvo. Pa šta ako ona nije zainteresovana? Poštujte sebe, i ukoliko sve nije prošlo onako kako ste želeli da prođe, jednostavno se povucite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcimuško-ženski odnosiudvaranje
Komentari (0)
Dodaj komentar