Postignite efekat „zabranjenog voća“

Verovatno se to već desilo i vama – nemate devojku duže vremena i onda odjednom, kada ste je našli, iznenada počinju da se pojavljaju i druge. Bivša bi htela sa vama na kafu, a ona koja vam se sviđala pre dva meseca poziva vas kod sebe uz izgovor da treba da joj instalirate neki program. Odakle iznenada ta pažnja do juče tako nedostupnog ženskog sveta? Pravilo je prilično prosto – ljudi žele ono što ne mogu da imaju. Činjenica da ne mogu da vas imaju je upravo ono što sve te devojke privlači ka vama. Odjednom postajete interesantni i nekom drugom i u njihovim glavama se u tom trenutku pali lampica – proradio je njihov takmičarski duh.

Mnogi faktori mogu da kreiraju efekat zabranjenog voća – vaš izgled, finansijska superiornost, činjenica da ste se obavezali na vernost drugoj ženi. Dosad ste verovatno već i sami osetili moć ovakvih situacija. Naravno, ne predlažemo vam da se šetate po kraju sa lažnom burmom na desnoj ruci, ali povremeno „neobavezno“ isticanje činjenice da ste na neki način vezani za drugu devojku može probuditi želju nekih žena. Imajte u vidu da će to imati kontraefekat ukoliko je u pitanju devojka koja zaista poštuje tuđe odnose.

Još jedan razlog zašto ste ženama interesantniji ako ste zauzeti jeste taj što žene veruju da svi muškarci koji valjaju već imaju devojke. Iz toga se izvodi zaključak: ako ste u vezi – nešto vredite. Ovakvo žensko rezonovanje može delovati čudno, ali ipak radi u vašu korist. Pokušajte da se okružite što većim brojem žena kad god izađete. Izlazite sa drugaricama. Ponašajte se opušteno i kao da vam i nije baš toliko stalo do ženske pažnje – na taj način u njihovim očima dobijate još jedan plus na skali neodoljivosti.

Muško-ženske igrice ovog tipa često imaju smisla, ali nemojte preterivati i servirati svom okruženju nerealne priče o svom emotivnom statusu. Budite suptilni u davanju signala i budite spremni da konstantno blago intrigirate svoje žensko okruženje, ali nemojte lagati. Važno je da budete svesni efekta zabranjenog voća, ali ne da biste ga zloupotrebili, već da biste bolje shvatili način na koji funkcioniše ljudska psiha. U ljudskoj biti je da žele ono što je retko i nedostupno drugima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar