Povratak Pamele Anderson

Pamela Anderson se vratila na naslovne strane magazina. Ponovo je aktivna kao fotomodel. Crveni kupaći kostim zamenila je nekim krpicama, koje po običaju više otkrivaju nego što skrivaju. Izgleda savršeno i sveže, nijedna fotografija nije „prazna“. Iako je za konfekcijski broj smanjila veličinu svojih grudi, one i dalje privlače pažnju.

Poslednji put kada je ponovo navukla kostim iz serije „Baywatch“ (Čuvari plaže) bilo je onda kada je njen sadašnji dečko, popularni pevač Kid Rok, zamolio. Kid je nije poznavao kada je glumila u „Čuvarima plaže“, tako da je nije ni primetio („ajde da mu verujemo) te je stoga samo za njega obukla kupaći kostim i tako trčala po kući.

Gospođica Anderson obožava da se slika, i nije je sramota pred fotoaparatom, dok je sasvim druga priča kada te fotografije gleda. Zato, sebe niti gleda na platnu, niti na fotografijama.

Svoju najnoviju seriju „VIP“, u kojoj glumi ne baš pametnu plavušu, kaže da ne gleda, kao ni svoje slike. Serija je komična, a scenario je baziran na dogodovštinama detektivske agencija koju čine četiri žene, pri čemu Pamela ne juri za ukradenim automobilima niti traži nestale osobe, već najviše vremena provodi u kancelariji.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, kaže da nije ni sanjala niti želela da se ponovo zabavlja sa nekim muzičarem, ali kada je upoznala Kida Roka, shvatila je da imaju dosta toga zajedničkog – slavni su, vole da se šale na sopstveni račun, oboje imaju decu sa kojom najviše vole da provode vreme. O svom bivšem suprugu, problematičnom Tomiju Liju, ni reči. Izgleda da je najzad raskrstila sa prošlošću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar