Pravila privlačnosti

Pre nego što priđete nekoj ženi vrlo je važno da dobro razmislite šta je ono što vas kod nje konkretno privlači: da li je to stvar fizičkog izgleda, stvar emocije ili možda toga što i ne želite da birate jer vam sve izgleda izvodljivo pa je više nego jasno da vas zanima samo to da je odvedete u krevet. Da li mislite da biste s njom mogli da budete super prijatelj, ili žudite za njom kao seksualni partner? Zaključak je uvek individualan, te svako od nas mora da ga donese sam za sebe. Ono što je izvesno jeste da ne želite da je povredite, ali isto tako ne želite ni da vi budete povređeni. A kako je to moguće ako se muško-ženski odnosi opisuju kao minsko polje?
Razgovor – o tome se uvek u suštini radi. Umetnost korišćenja reči, a ne tela. Ako ne možete da prevaziđete činjenicu da vas ona privlači ili da vi privlačite nju, rešenje je da se jednostavno razgovara o tome. Bitno je samo to da imate pozitivan stav, jer se tako ponašaju prijatelji. Samo udahnite duboko i pitajte. Važno je sačuvati hrabrost i direktnost bez brige o tome da li će vam to uništiti odnos. Drugim rečima, probajte, ali ne pipajte. Kada konačno raščistite odnos, slobodno možete da flertujete, ali je ne dodirujte. To pravilo je jasno ako ste se već dogovorili da prelaženja granice nema. Nemojte rizikovati da izgubite sve zbog samo malo lake zabave. Naravno, izuzetak je situacija kada želite da pretvorite prijateljstvo u nešto drugo.
U krajnjem slučaju, ako vas je ona već odbila, a i dalje vam veoma prija njeno prisustvo, ponašajte se prema njoj kao prema muškarcu. Ko bi od vašeg muškog društva mogao da vam zameri što imate prezgodnu prijateljicu s kojom možete da popijete galon piva i dobro se zabavite?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muško-ženski odnosipravilaprivlačnost
Komentari (0)
Dodaj komentar