Proverite je

Čitati izraze na licu i paziti na kretanje tela, koje ponekad govori više od samih reči, veoma je važno. Pogledi i dodiri, slučajni ili namerni, mogu biti veoma indikativni. Ipak, i određene situacije u kojima se nađete sa svojom izabranicom i reči koje tada budu izgovorene takođe imaju svoj značaj, i to veoma veliki; na primer, već prvi izlazak sa izabranicom vašeg srca može biti uspeh ili propast, a to se može zaključiti na osnovu detalja.

Izuzev ukoliko ona ne daje sasvim očigledne znake da joj se dopadate i ne bude ta koja će preuzeti inicijativu, dobro je ako ona nema sumnjičav izraz lica kada je slažete kolika vam je plata. To znači da nije opsednuta materijalnim stvarima i da ima svoje prihode koji je čine nezavisnom od muškaraca. Ukoliko vas još pri tom ne podseća na vašu majku, to joj je samo dodatni plus. Vrhunac koji će naznačiti da vam se ta devojka sasvim dopada jeste to ako vam tokom ručka bude slatka čak i dok joj komadić spanaća stoji zalepljen za zub.

Međutim, stvari mogu da krenu i katastrofalnim putem. To je druga strana medalje, koja se nikako i nikada ne sme prenebregnuti. Ukoliko sedite u nekom kafeu, a ona u vašem prisustvu flertuje sa konobarom ili sa drugim muškarcima, znajte da su vam šanse za uspeh svedene na minimum – osim ako ne počnete da radite kao kelner istog trenutka. Ako još priča mobilnim telefonom s nekim drugim muškarcem dok ste vi tu, očito je da nemate šanse.

Ipak, najviše treba da se uplašite ako je naivno pitate za njene bivše frajere, a ona počne da vam se žali na strašno nepravedne sudske naredbe o zabrani približavanja nekome na manje od sto metara! Izvinite se, krenite do kupatila, krišom platite račun i bežite glavom bez obzira – ukoliko joj prethodno niste dali brojeve svog mobilnog i fiksnog telefona, što je početnička greška koja bi u tom slučaju mogla mnogo da vas košta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar