Razbijena najveća zabluda o veličini penisa: Ne verujte u ovo!

Jedna od najvećih zabluda u vezi sa veličinom penisa je upravo razbijena!

Sigurno ste čuli za izraz „koliki nos, toliki ponos“, ali i za razne druge metode „merenja“ muškog polnog organa, uključujući i onaj da veličina domalog prsta može da otkrije šta se muškarcu krije u gaćama.

E, pa, ispostavilo se da je to samo jedna od zabluda, te da veličina prstiju nema nikakva veze sa veličinom muškog polnog organa!

Za to sada postoje i naučni dokazi, nakon što je na Institutu za istraživanja u Moskvi sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 7.500 ljudi.

Utvrđeno je da su odnosi dužina između kažiprsta i domalog prsta, različiti kod žena i muškaraca zbog hormona, i nema baš nikakvih dokaza koji bi ukazali da postoji veza između veličine polnog organa i dužine domalog prsta.

„Dužina prstiju ne može da bude univerzalni pokazatelj muškog ‘ponosa'“, kaže Marina Butovskaja iz Istraživačkog centra.

Inače, nedavno sprovedena studija je utvrdila da je prosečna dužina peni*a 9,16 centimetara u „opuštenom stanju“, a 13,12 centimetara u erekciji.

Još jedna zanimljiva studija je otkrila gde žive muškarci sa najdužim polnim organom – u državama Zapadne Afrike i severnog dela Južne Amerike, gde je prosek iznad 16 cm, dok muškarci iz Azije u proseku imaju najmanje polne organe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muški polni organpenis
Komentari (0)
Dodaj komentar