Rols-rojs

Kako bi izgledalo kada biste se jednog dana jednostavno probudili i poželeli da imate rols-rojs? Pa, priznaćete da ideja nije loša, pitanje je samo kakav psihološki profil treba da imate i koliko veliki mora da bude vaš račun u banci. Sudeći po kolima koja ste poželeli, mora biti poveći.

Generacijama pre nas, a sudeći po održavanju renomea, neće biti zaobiđene ni generacije koje dolaze, rols-rojs je simbol i metafora. Za mnoge rols-rojs simbolizuje nešto što malo ko može da ima. Toga smo mahom svi svesni. Očigledno, rols je tajni znak za one koji se razlikuju od svih ostalih.

Svi delovi rols-rojsa izrađeni su ručno, i to od najotpornijih materijala, što mu garantuje dugovečnost. Otuda jako veliki broj rojseva koji su još uvek u upotrebi. Dok su delovi rojsa neuništivi, njihovi vlasnici se habaju: od alkohola ili droge, od preterivanja u seksu, od poreza… Loše navike i rđava karma ih lagano i nepovratno odvode ispod oreola bogatstva; ili bar ispod nivoa koji zahteva jedan rols.

Rols ima svoje neuništivo dostojanstvo. On nije stvoren za odbacivanje niti za otpisivanje. Rols-rojs se ne nosi kao roleks: on hoda s mesta na mesto s posebnom važnošću i gracioznošću.

Taj auto je nešto iznad gomile metala – ima dušu. Kada vidimo neki saobraćajni udes, uzdahnemo: jadni putnici, ali ako je u tom sudaru učestvovao i rols – saosećamo. Jadan on! Nemojte zaboraviti da svi koji su vozili rolsa vole da kažu kako je taj auto najlakše uparkirati: samo jednom rukom, onolikog, prosto zato što se njemu svi sklanjaju s puta.

Napravimo mali rezime: rols-rojs je auto koji čoveku daruje osećaj neverovatne moći; to nije vozilo za svakoga ko ima mnogo novca. Njegov vlasnik mora da poseduje bogatstvo, ali i svest o tome šta znači sesti u ručno izrađeno sedište presvučeno najkvalitetnijom kožom. Pored toga, rols zahteva da njegov vlasnik bude i vlasnik svega što je vrhunski brend: odela, cipela, sata, parfema, rublja, čarapa, naočara… Uz ovaj auto slaže se isključivo neka s liste „top ten“ najlepših žena sveta. Ako je i u mašti – mnogo je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar