Sam svoj majstor

Želite da izbegnete monotoniju u stanu, a niste raspoloženi da menjate nameštaj? Ukoliko ste dovoljno hrabri za eksperimentisanje, prekrečite zid u neku intenzivnu boju, a ostale možete u neku svetliju nijansu – prostorija će se učiniti znatno većom. Da soba bude veća, poslužite se starim trikom – pokušajte s vertikalnim štraftama, u kombinaciji dve slične boje. Za efekat topline, opet stari recept: pastelne nijanse će biti savršena osnova za harmoničnu igru tkanina koje ćete upotrebiti za zavesu ili mebl štof.
E, sad ukoliko krečenje zidova ipak predstavlja nešto što ne biste voleli da radite sami, posvetite se detaljima. Znate to je ono za šta žene tvrde da imaju bolje oko od nas. Kao što to obično biva, žene nisu u pravu. Ostavite u svom stanu sve po starom, ali osvežite enterijer nekim modernim sitnicama. Zašto biste, na primer, sakrivali escajg po fiokama i policama? Veoma zanimljiv efekat postići ćete tako što ćete okačiti noževe specijalnim magnetom o zid. Pored stila i organizacije, vaši gosti će biti fascinirani kuhinjskom "artiljerijom" na zidu. Takođe, napravite mini-izložbu stilizovanih čaša i servisa sa zanimljivim desenima na otvorenim policama u trpezariji. Ko kaže da je ovo rešenje nešto čemu su samo žene sklone? Nabavite neki komad brendiranog posuđa koji može da se koristi u posebnim prilikama, a dok se one ne dogode, može da posluži kao idealan ukras. Ne zaboravite da i posuđe koje imate govori mnogo o vama.
Ukoliko imate terasu, imajte na umu da odabir nameštaja za ovaj prostor takođe može da utiče na celokupni utisak koji vaš stan ostavlja. Potrudite se da svaki komad nameštaja bude izrađen od što kvalitetnijeg materijala, bez obzira na to da li se odlučujete za gvožđe, aluminijum ili drvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracsam svoj majstoru kuci
Komentari (0)
Dodaj komentar