Savršen par

Ljubav ume sasvim da zaslepi čoveka, u to nema sumnje. Međutim, ako neko, i kada prođe prvi zanos, preteruje s idealizovanjem partnera i ignoriše mane koje su evidentne i postaju problem iz dana u dan, rizikuje mnogo toga. Ako ništa drugo, nalazi se na sigurnom putu ka razočaranju nepreglednih razmera. Jeste li baš sigurni da ste „odlepili“ za idealnom drugom polovinom?

Savršen par je onaj koji se nikada ne dosađuje. Stalno su u pokretu, uvek su puni energije, optimizma i dobrog raspoloženja. Brzo donose zajedničke odluke, ništa im nije teško i uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno. Veza jednog savršenog para podseća na neprekidnu ludu zabavu. Ipak, ukoliko jedan od partnera voli ustaljene šeme i komfor, neko tu mora da obuzda svoj entuzijazam. Savršena veza je ona u kojoj kompromis ne predstavlja napor. Prilagodljivost je jedna od najvažnijih osobina za parove. Naravno, to ne znači da morate pristati na neljudske uslove. Ako je vaša draga raspoložena da se odrekne svakog komfora kako bi uživala u šatoru ili planinskoj kućici bez struje i kupatila, stavite prst na čelo. Ukoliko vam je stalo do nje, potražite kompromis, ako nije – pustite je da se sama pretvara u Grizlija Adamsa.

Komformizam nema veze s ljubavlju, ali ljubav ima veze s komforom. Na kojoj god geografskoj širini da se nađete, bilo da ste na safariju, u pustinji ili u mondenskom letovalištu, tražite savršene uslove za ljubav. Nemojte odustajati od svojih prohteva čak ni onda kada ste najzaljubljeniji. Ukoliko je ona iz nekog drugog filma, moraće da vam se prilagodi. Važno je da oboje shvatite koliko je važno uživati u životu. Samo tako možete zajedno da pođete u osvajanje sveta, da radite šta god naumite. U slučaju da vam sve što zajedno radite ide kao po loju, pitanje savršenosti je sasvim izlišno. Pored sebe imate savršenu osobu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar