Sedam najvećih muških kompleksa

Naravno da ni oni nisu izuzetak i da se opterećuju oko sličnih stvari kao i žene.

U nastavku slede najveći muški kompleksi, pa pogledajte šta će to vaš dragi sakriti od vas ili pokušati da istinu upakuje u „oblande“.

Godine

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku koja im se dopada lažu da su bar pet godina stariji nego što yaista jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno, postaju tridesete.

Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš dragi približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

Finansijsko stanje

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je fitički izgled nepreavedno privlačniji od one prave unutrašnje ljepote, teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

Kozmetika

Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

Kilogrami

Kilogrami su svakako nešto o čemu ne želimo da pričamo, ali slična situacija je i s muškarcima. Istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine.

Seksualna aktivnost

Seksualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama nađe i poneka laž. Naravno da će reći kako ima zavidan seksualni život, umesto da iskreno prizna da je već pola godine kod njega „suša“.

Veličina njegvog „prijatelja“

Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet, što može potvrditi veliki broj žena, nećemo ulaziti u detalje jer šta god mi rekle, oni će tvrditi suprotno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kompleksimuški kompleksi
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Koliko ja vidim, gomile lepuskastih devojaka (starlete,…) lepe se za akrepe koji imaju dosta love. Izgleda da je to najbolji afrodizijak za njjih. Ostalo je zamajavanje i ostavljeno matamaticarima da prave statistiku.

  • bambi

    Verujte mi, moj zlocko je kao mali Strupf, visok sam kao tri hrcka, koliko para imam tri avlijanerske macke ne bi pozivele dva dana i frtalj, bucmast sam kao zaba bukaca a od mirisa koristim kvalitetnu sodabikarbonu! Pa opet, stojle me zabojko. Ja znam, da mene prava ljubav ceka, tamo daleko, tamo iza, tamo gde dusa mi spokoj trazi, jer tamo su snovi, tamo je sreca, tamo su svi moji skriveni drazi…

  • ANDREJ

    Pravi muskarci nemaju nikakve komplekse,i veoma dobro znaju da ni novac ni velicina penisa,ne pretstavljaju njihovu „snagu“. Snaga muskarca,lezi samo u njegovom licnom saznanju,koliko je vredan zbog svoje obrazovanosti svoje inteligencije i sposobnosti zdravog logicnog razmisljanja.Oni muskarci,koji svoju sigurnost u odnosu sa „lepsim“ polom,traze u debljini svog novcanika i duzini svog penisa,to su jadnici kojima nema pomoci,jer oni sami\sebe ne cene.Nemaju visoko misljenje o svojim kvalitetima,pa to prenose i na suprotni pol,smatrajuci se u odnosu na njih inferiornim.

  • Kazanova

    A ono….nije meni mali, nego je njoj velika….

  • Okej

    Moj ima sve to ali nema kompleks…

  • Blajbi

    Najveci muski kompleks je duzina, sirina i cvrstina pishe….

    • Anonimni

      slazem se