Seks je pitanje stila (2)

Najpoznatiji stilovi za vođenje ljubavi jesu oni koji se mogu definisati kao egzotični: kineski, indijski i japanski. Kineski stil podrazumeva umeće dubokih i plitkih prodora koji se često smenjuju u ritmu magičnih brojeva. Ako želite da uživate u seksu na kineski način, potreban vam je i kineski krevet, mada je i pod kao lokacija za vođenje ljubavi potpuno u skladu s kineskom tradicijom. Pored toga, možete da uživate i pod vedrim nebom. Međutim, morate da se uzdržite od vrhunca, pošto je to duhovna hrana koja vas po mističnom verovanju održava u životu.

Indijski stil nam je poznat pod nazivom kamasutra (po knjizi s istoimenim naslovom). Seksualni odnos odvija se na krevetu ili jastucima, bez odeće, ali zato žena tom prilikom obavezno zadržava neki nakit na sebi. Na repertoaru je mnogo komplikovanih položaja koji u suštini proizlaze iz joge. Po pravilima kamasutre, dobar ljubavnik je samo onaj koji ume da se uzdrži. Svi položaji koji se opisuju u Kamasutri mogu da vas dovedu do duboke meditacije, čiji je cilj da postanete istovremeno i muškarac i žena, to jest, da pored muške spoznate i žensku prirodu koja se krije u vama. Prilikom vođenja ljubavi možete da izvodite ples, da naučite da ispuštate ljubavne zvuke ili da naučite udarce, ujede i grebanje koji razbuktavaju strast.

Japanski stil daje prednost vođenju ljubavi na podu i jastucima, kao i polupokrivenom telu. U njemu ima mnogo klečećih i poluklečećih položaja. Japanci vole da vezuju i budu vezani, naravno, vrpcama ili nekim drugim pomagalima. Prilikom seksualnog odnosa koriste različite igračke, a ono što je našoj tradicionalnoj nežnosti veoma strano jeste mešavina japanske grubosti i formalnosti, koja je uvek prisutna u seksu.

Dakle, kako god okrenete, uvek je u seksu pitanje stila koji ćete odabrati u igri i dogovoru sa svojom partnerkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar