Seksualne avanture (2)

Kada ste pikirali svoju metu za jednu noć, možete da pređete na konkretno nabacivanje. Posmatrajte njene pokrete kako biste pokazali da vam baš ona privlači pažnju. Kad ona popije gutljaj pića – pijte i vi. Ako menja položaj tela, promenite i vi svoj. Ukoliko primetite da se krećete u istom ritmu, vreme je za akciju.

Pitanje da li joj treba poslati piće uvek ostaje otvoreno, jer je reč o staromodnom postupku, što opet ne znači da baš on neće upaliti. Ipak, ukoliko se odlučite na taj potez, treba da platite piće i onima koji su u njenom društvu. Iako želite samo seks, to ne znači da treba da prestanete da budete džentlmen.

Kada joj posle toga priđete i započnete laganu konverzaciju, nikada se nemojte diviti njenom izgledu – mnogo je bolje da pohvalite njen talenat za igru ili osećaj za ritam. Plešite s njom, ali tako da joj sve vreme bude jasno šta u stvari želite da dobijete od nje. Ono što sledi posle toga je jasno – treba je pitati da pođe s vama. „Kafa kod mene?“ je prilično providno pitanje, možda je bolje da je pozovete na čašu vina ili da budete još otvoreniji pa da joj predložite nastavak zabave u svom stanu. Ukoliko ne dobijete šamar, odaćete utisak iskrenog ali i uzbudljivog i primamljivog muškarca.

Na kraju, šta kada seks za jednu noć bude gotov? Ako ne želite više da je vidite, rastanite se bez objašnjenja. Ostanite misteriozni, puštajući je da razmišlja da li ćete se opet javiti. Ako ste proveli noć s njom u svom stanu, recite da imate neke obaveze i da morate rano da izađete. Budite neutralni, ne pokazujte da vam je žao što morate da se rastanete, jer što manje emocija budete pokazali, imaće manje razloga da vam dosađuje ubuduće. Naravno, to nipošto ne znači da treba da budete zvanični, službeni ili hladni – na kraju krajeva, proveli ste zajedno jednu seksualno uzbudljivu noć.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar