Škakljivo o seksu

Kada su u pitanju aktivnosti iz spavaće sobe, uvek je reč o gorućim temama, bez obzira na to koji pol je u pitanju. Treba demistifikovati seks i sve nedoumice u vezi s telom kako biste sa svojom partnerkom dosegli seksualno blaženstvo. Na kraju krajeva, zar to nije ono što i zaslužujemo?

Nije sramota priznati da nam neke stvari koje su povezane sa seksom, i pored iskustva, nisu jasne i da još uvek postoje nedoumice koje treba razrešiti. Zaboravite na tričave nesavršenosti svog tela – često se dešava da partnerka na njih i ne obraća pažnju. Važno je da se koncentrišete na to koliko se senzualno i strasno osećate. Osećajte se seksi, pa ćete seksepilni i biti.

Dakle, da li je moguće imati previše seksa? Ako je vaš seksualni život toliko aktivan da ponekad čak ne odete na posao jer ste previše iscrpljeni, ne bi bilo loše da napravite malu pauzu. Ponekad nije loše smanjiti tempo. Međutim, ako se izuzmu takvi slučajevi, seks nije nešto čime možete da se predozirate. Dokle god ste raspoloženi za seks, dok vam prija i ne utiče negativno na ostale svakodnevne aktivnosti, čak i ako non-stop postoji želja, ne radite ništa što nije normalno i zdravo.

Većina pripadnika jačeg pola čezne za malo animalnog, divljeg seksa. Ako vas devojka grebe po leđima ili grize po ramenima tokom seksa, imate sva prava da se prepustite nekoj divljoj akciji. Pošto je naša koža deblja od ženske, veća je i naša tolerancija na grublje dodire. Bez obzira na to da li volite grublji ili nežniji seks, uvek je dobro da svojoj partnerki predočite šta vam prija u većoj ili manjoj meri. Kada je reč o seksu, sve stvari treba jasno staviti do znanja.

Kao i uvek kada je reč o seksu (tačnije, kao i uvek kada se radi na seksu), važno je da postoji primarna opuštenost koja će činiti da se ne libite da zatražite sve ono što će vas oboje dovesti do vrhunca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar