SMS romantika

Pisanje ljubavnih pisama ili pisama indiskretnije sadržine odavno više nije deo udvaračke prakse. I muškarci i žene danas rado zamenjuju pisanje pisama slanjem SMS poruka. Nova vrsta romantike trenutno je na svom vrhuncu; danas nema osobe koja nema mobilni telefon. Poplava SMS poruka različitog sadržaja odgovara savremenim uslovima i tako je koncipirana da pre svega ide vama u korist.
Za početak, izbegavajte da u ljubavnim SMS porukama šaljete "smajlije" sačinjene od dvotački, crta i zagrada koje podsećaju na lice razvučeno u osmeh. Izvinite, ali svaka osoba starija od 16 godina koja u svoje poruke ubacuje ovakve simbole morala bi da bude pod ključem. Uozbiljite se. Pisanje poruka je opasna igra. Naravno da jeste i naravno da je baš zbog toga reč o dobroj igri koja se često igra.
Obično ste ograničeni na svega stotinak znakova po jednoj poruci, što od vas automatski zahteva sažetost. Čak i jednostavna rečenica: "Ti, ja, večera, četvrtak, može?", može delovati mnogo više seksi nego čekanje na pravi trenutak da se tako nešto predloži u telefonskom razgovoru. Upotrebite nekoliko pitanja i tako kroz poruku provucite svoje skrivene namere. Pri tom budite duhoviti i postavite uslove za poziv na večeru s vinom. A kad se budete dogovorili o večeri, pustite je da čeka i nemojte odmah odgovoriti na njenu poslednju poruku. Neka gori od nestrpljenja iščekujući glavni specijalitet večeri – vas lično!
Sasvim je prihvatljivo da imate epistolarni odnos s više žena istovremeno, samo treba da znate da one ne žele da znaju kako se dopisujete i s drugim ženama. Budite diskretni i ne pravite sebi probleme bez preke potrebe. Kada odete na večeru, isključite mobilni ako ne želite da vaša trenutna prijateljica ili partnerka sazna da je putem SMS poruke varate s drugom/drugima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertporukaromantičnoSMS
Komentari (0)
Dodaj komentar