Spontanost na ceni

Postoji ona posebna vrsta žena o kojima, kada ih pogledate (pored toga što mislite da su božanstvene i potpuno savršene), istovremeno pomislite i da one izlaze isključivo s onom posebnom vrstom tipova: gusta, sjajna kosa, ravni beli zubi, savršena muskulatura, svi trbušni mišići na broju… Drugim rečima, na osnovu izgleda te žene prva pomisao koja se tiče njenog izbora partnera nekako upućuje na to da nju zanimaju jedino oni koji izgledaju kao da su sišli direktno s modne piste. Istina je, međutim, da se u toj proceni često možemo prevariti. Većina žena je sklona tome da kaže kako njihovi bivši momci nisu imali ništa zajedničko, da nemaju svoj određeni tip muškarca na koji "padaju", da im je od spoljašnjeg izgleda daleko bitnije postojanje specifične povezanosti…
Žene vole da vide lepog muškarca pored sebe, ili bar njima privlačnog. Ali, žene isto tako žele da znaju kakav je momak s kojim se viđaju. Zbog toga pred njima ne treba kriti neka svoja neobična interesovanja. I one ih imaju. Ako volite filmove iz osamdesetih, stripove ili neku posebnu vrstu muzike, podelite to s njom. Mnogo je lakše povezati se sa ženom na osnovu vaših strasti – makar one bile i bizarne – nego na osnovu klasičnih priča. Uostalom, ko kaže da igranje na sigurno ujedno znači i da ćete postići željeni cilj? Često se događa upravo suprotno. Saznajte njene slabosti, ali ne da biste je povredili. Nađite način da joj olakšate život. Bole je noge? Kupite joj slatke, udobne cipele. Izgubila je kišobran? Iznenadite je novim. Žene znaju da cene pažnju kada je prepoznaju.
Pogrešno je misliti da će se vaša potencijalna izabranica baviti time koji ste parfem stavili. O tome ne treba da brinete. Kupite ono što vama diže samopouzdanje, a ne ono što mislite da će se svideti ženama. Svaka žena će prepoznati preterani trud i nijednoj se to neće dopasti. U krajnjem slučaju, veoma je očigledno kada namerno želite da izgledate kao da vas nije briga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracspontanostvezazavođenjezena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    U svakom slučaju, ko se trudi može i da se potrudi, a i baš vas briga šta će ko da kaže.