Šta čini dobrog ljubavnika

Telesne vežbe su osnova bez koje se ne može; sklekovi, trčanje i trbušnjaci pomoći će vam da budete izdržljivi, elastični i razgibani pre nego što krenete u seksualna osvajanja. Kada ste pripremili telo, na redu je duh. Pre svega, odbacite verovanja da je na muškarcu teret seksualnog uspeha. Svrha seksa nije da se pokažete boljim ili najboljim nego da uživate. Predstoji vam, dakle, da pronađete ženu kakvu priželjkujete. Uspeh će biti polovičan ukoliko ne shvatite da je seks u jednakim delovima sastavljen od vaše ličnosti, etike, shvatanja žena, vašeg tela i vaše seksualne veštine.

Preispitajte se da li znate šta prija ženama? Da li znate kakav ne sme biti poljubac? Ne smete joj smrviti usne o zube samo da biste pokazali silinu svoje strasti, a nije uputno ni šaliti se prilikom poljupca. Ma koliko poljubac bio važan, najkatastrofalnije greške dešavaju se ne kao posledica dodira usana nego kao posledica neumerenosti i neveštosti. Mudro koristite veštinu svog jezika, nemojte ponavljati u beskraj jedan te isti način stimulacije. To je tako dosadno. Muškarac koji želi da postane senzualan dosad je već shvatio da se od njega ne očekuje da bude akrobata već pažljiv, dosetljiv i predan partner u postelji. Glavna odlika takvog muškarca nije veština već inteligencija. On zna šta žena voli, ali i šta joj se gadi ili šta joj ide na živce.

Bitna je vrlina dobrog ljubavnika da zna odabrati prave trenutke, a njegovo ponašanje procenjuje se već daleko izvan spavaće sobe. Svaku ženu će proći volja za seksom ukoliko se muškarac ponaša za stolom poput svinje. Preokrenuće joj se želudac ako shvati da on misli kako dezodorans koriste samo feminizirani muškarci. Čak i najveštiji ljubavnik biće korišćen samo za jednu noć ukoliko žene koje on osvaja shvate da ga seks zanima samo kao niz kratkoročnih pobeda kojima se može hvaliti pred prijateljima.

Priča se na kraju svodi na seksualnu etiku. Svaki muškarac ima svoj moralni kodeks, na počecima aktivnosti svaki je naučio šta sme, a šta ne sme, pre svega da se poseže za „zabranjenim voćem“ i da ne flertuje sa drugim ženama dok je u društvu sa svojom stalnom partnerkom. Seks može biti banalan i rutinski ili najlepši doživljaj na svetu. Odluka je samo na vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar