Šta im reći?

Žene to neće da priznaju, ali bi i one, uostalom, kao i mi, veoma volele da ne slušaju nikakve gluposti već samo prave reči u pravo vreme. Naravno, to se ne može izvesti, a i pitanje je koliko bi idealna situacija bila interesantna, ali činjenica koja ostaje nepromenjena jeste to da je za svaku ženu ipak veoma važno da prava reč bude izgovorena ne bilo kada nego u pravom momentu i u odgovarajućim uslovima.

Dakle, ako ste u toku izvođenja komplikovanih ili manje komplikovanih seksualnih zahvata, biće vam bolje da ćutite. Reči joj tada nisu potrebne – ako budete razgovarali, možda će još pomisliti da joj se pravdate zbog nečega ili da ste više raspoloženi za ćaskanje uz kafu nego da nastavite sa seksiranjem.

Sledećeg jutra, kada se probudite pre nje u zajedničkoj postelji, njenoj ili vašoj – svejedno, iskoristite priliku da pričate: počnite od jednog kulturnog „dobro jutro“. Opštepoznata stvar je da se žene trude da ne progovaraju dok se izjutra dobrano ne pogledaju u ogledalu, te će taj trenutak njene nespremnosti biti idealan da započnete razgovor u pravcu koji vama najviše bude odgovarao tog jutra.

Slična situacija, u kojoj se od vas takođe iščekuje prva izgovorena reč, jeste onda kada ste se na smrt posvađali. Žene su prznice, mi nismo. Mi započinjemo konverzaciju.

Kada valja ćutati? Za početak, u situaciji kada vam ona saopšti da je trudna. Bez obzira na to što mislite o situaciji u kojoj ste se zatekli, ćutite. Biće mnogo bolje da je zagrlite i pokažete joj kako je vama u svakom slučaju stalo do nje; barem kao osobe ako ne kao majke vašeg deteta. Pored toga, ukoliko ste odlučili da je ostavite, najpametnije bi vam bilo da se ne upuštate u neke veće rasprave, to će samo dodatno zakomplikovati stvar. Ukoliko ste se našli u situaciji da ona ostavlja vas, bićete primorani da ćutite, jer kada one nešto odluče, onda je to zaista tako. U toj situaciji kasno je za vaše reči.

Na kraju, treba reći da postoji još jedna obavezna prilika u kojoj se od vas očekuje da govorite. Posle nekoliko godina veze, morate da govorite, jer će ona inače pomisliti da vam je dosadila! Barem njima nikada nije problem da zanovetaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar