Šta joj pokloniti?

Svi vole da dobijaju poklone, pa tako i žene. One su posebno osetljive na određene datume koji su njima značajni, a neće im biti prijatno ukoliko ti datumi u međuvremenu nisu postali bitni i vama. Posebnu pažnju treba obratiti na rođendane i godišnjice – to su trenuci koje ne smete zaboraviti. Takve prilike zahtevaju i poklon koji će se njoj dopasti. Dakle, kako ga izabrati?

Normalno je ako ste uvek u velikoj dilemi kada treba izabrati poklon kojim će ona biti zadovoljna. Pre nego što donesete odluku i izaberete nešto konkretno, nemojte zaboraviti neka osnovna pravila koja se tiču kupovine poklona voljenoj osobi.

Ako ste kratko u vezi, nemojte preterivati sa cenom. U tom slučaju najzgodnija bi bila neka simbolična sitnica koja neće mnogo koštati, a mnogo će značiti. Važno je da ona primeti da ste obratili pažnju na nju na vama svojstven način. Skupi pokloni mogli bi izazvati kontraefekat kod vaše izabranice; možda bi čak pomislila da ste malo preozbiljno zakoračili u vezu.

Ukoliko vas je neka devojka tek zainteresovala i još se ništa nije desilo između vas, ili barem ništa konkretno, onda bi za neku posebnu priliku bilo sasvim dovoljno da joj poklonite cvet ili čokoladu. Deluje kao opšte msto, ali ume da upali.

Kada su iza vas meseci ili godine zabavljanja bez trzavica, onda tu nema mnogo razmišljanja. U takvoj situaciji bonton a i uložene emocije zahtevaju da budete što galantniji. Naravno da ćete birati poklon od srca, ali ako imate mogućnosti, nemojte pri tom štedeti. Važno je samo da joj poklon date u pravom trenutku i na pravi način – onaj koji će nju učiniti posebnom.

Uostalom, to i jeste bila poenta čitave priče – da ona bude zadovoljna, impresionirana i u još većoj meri zadovoljna i zaljubljena u vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar