Stil vas otkriva

Era u kojoj je nastala krilatica da odelo ne čini čoveka polako ali sigurno ostaje iza nas. Izbor odeće i te kako govori o ličnosti onoga ko je nosi. Bilo da se oblačite u skladu s trenutnim raspoloženjem, ili u zavisnosti od vremenske prognoze, izbor odeće koju ćete poneti nikada ne sme da bude slučajan. Dakle, šta stil odevanja govori o čoveku? Pogledajte šta su drugi obukli i videćete ko su.

Ono što se pri odabiru odeće sigurno najviše ceni jesu prirodnost i jednostavnost, a udobnost treba da vam bude osnovni kriterijum. Ne morate frenetično pratiti modu, jer to izaziva mnogo problema o kojima žene mogu satima da vam pričaju. Kupovina jedne moderne stvari iziskuje kupovinu druge. Markirano odelo mora da ide uz firmirane cipele i kvalitetan sat itd. Da biste izbegli sve te prateće probleme, radije birajte udobnu odeću, ali onu koja se pre može opisati kao neutralna: stari dobri džins, pamučne majice i košulje…

Jednostavan stil otkriva da ste potpuno nonšalantni i da uopšte ne hajete za to šta drugi misle o vama. To i nije tako loše ako radite u nekoj istraživačkoj laboratoriji, to jest, ako vaš posao ne zahteva komunikaciju sa strankama. U suprotnom, neko bi mogao da pomisli da ste lenjivac koji zanemaruje svoj izgled, što vam sigurno ne bi prijalo. Zbog toga je dobro da u svom ormanu imate i nešto od odeće koja je predstavnik prefinjenije, klasične elegancije. To deluje kao racionalna i suzdržana odluka.

Najvažnije je da živite u skladu sa svojim suštinskim željama, pa ako to znači da odeću birate instinktivno, u skladu s trenutnim raspoloženjem, neka bude tako. Imajte samo na umu da je priroda najčešće ono iznad čega treba da se izdignemo, tako da vaš prirodni stil ne mora uvek da upali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar