Stvoren za odvažne

Vi i on – poseban, inovativan, na momente svojeglav, samouveren, odlučan da sopstvenim idejama i shvatanjima filozofije života kreira jedinstven i prepoznatljiv kvalitet u umetnosti automobilizma. Ne govorimo o čoveku – govorimo o automobilu. Nema ulepšavanja niti idealizacije: audi je jedinstven i neponovljiv. Kada ga gledate, nemoguće je da ne osetite želju da ga posedujete. To je ono što jedan auto čini poželjnim.

Na neki način audi je uvek ispred svog vremena. Poslednji model – audi A3, prati posebna priča i specifičan odnos prema životu. Reditelj Vim Venders režirao je film „Druga strana“, u kome je glavni glumac – automobil. Kroz taj film ljubiteljima audija uspešno je dočaran jedan životni stil; stil u kome automobil igra presudnu ulogu u ljudskom životu.

Agresivan i jasan dizajn, široka paleta motora, bogata oprema i sportski menjač samo su neke od karakteristika koje utiču na superiornu pojavu ovog automobila. Novi audi imaće sve predispozicije da ponovi uspeh svih svojih prethodnika koji su se dosad pojavljivali na svetskom tržištu.

Audi A3 je auto s upečatljivim sportskim karakterom, novim tehničkim rešenjima i najdinamičnijim dizajnom u odnosu na sve ostale ranije modele. Treba imati šlifa da biste se kvalifikovali za vodeću poziciju. Konkurencija nije mala a ne trpi ni odlaganja ni prosek.

Ta samouverenost, snaga i odlučnost čine da ovaj auto bude obavezan deo života onih koji sebe smatraju odvažnim – odvažnim u svom pristupu stvarima i odvažnim u svom izboru kola koja će voziti.

Možda ćete imati problem: gde da parkirate toliku mašinu u gradu u kom nema dovoljno parking mesta, ali ćete sigurno uživati u pogledima koji će vas pratiti dok se budete vozili u njemu, a užitak upravljanja ovom mašinom dodatno će nabildovati i vaše samopouzdanje. To nikome ne može da škodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar