Sumnjive fraze

Žene nas poznaju mnogo bolje nego što možemo i da pretpostavimo. One su navikle da primaju komplimente; navikle su da im se ukazuje pažnja; navikle su da čekaju na naš prvi korak; igra zavođenja im je i te kako dobro poznata. Poslednja stvar koja im je u toj igri potrebna jeste fraza zasnovana na opštem mestu muško-ženskog odnosa. Fraze koje bude sumnju kod žena neće rezultovati uspešnim ljubavnim odnosom.
Nije retka situacija da čak i kada ste zaljubljeni ne znate da li je ona ta s kojom želite da budete u ozbiljnijoj vezi. Uzrok je možda to što još uvek ne znate šta je najviše nervira, jer ona ponekad jednostavno nije otvorena u komunikaciji s vama. Trebalo bi da se zapitate da li problem više leži u činjenici da joj je dosadilo da vas sluša kako joj govorite da je neverovatno pametna, da vas druge žene ne zanimaju, da ne želite da čujete ništa o njenoj prošlosti, da je niko nije voleo kao vi, da želite da pomažete u kućnim poslovima, da kuva bolje od vaše majke.
Odnos začinjen opštim mestima i frazama koje bude sumnju treba promeniti iz arhaičnog u dinamični. Pre svega, pamet i sposobnost nemaju polnu određenost. Protiv sebe radite i kada se okrećete za svakom devojkom koja prođe pored vas, dok njoj tvrdite kako vas to ne interesuje. Da li mislite da su žene baš toliko slepe? Što se tiče priče o prošlosti, da se ne lažemo, svi mi gorimo od znatiželje da čujemo kako je bilo pre, gorimo od znatiželje da saznamo što više.
Umesto da stalno ponavljate da je volite kao niko pre toga, fiksirajte sebi u glavi da će ona uvek pomisliti da je to uobičajena, često ponavljana fraza koju su čule sve žene s kojima ste bili pre nje. Da li će je u suprotno ubediti ako se rado prihvatite usisivača umesto nje? To će u svakom slučaju biti bolje od toga da se ne pomerate s mesta ili da pravite nered ostavljajući vašar iza sebe. Bez obzira na to da li radite po kući umesto nje, nipošto je nemojte dovoditi do tačke usijanja poredeći je sa svojom majkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frazakomplimentmuškaraczavodjenjzena
Komentari (0)
Dodaj komentar