Svakom se može dogoditi (2)

„Prijateljicu“ nikada nemojte zvati sa kućnog telefona. Obavite to na poslu ili se poslužite javnim telefonom, ali ne ostavljajte poruku na njenoj sekretarici. Ukoliko je zovete sa mobilnog telefona, posle razgovora obavezno obrišite broj koji ste pozvali, jer nikad se ne zna kada vaša stalna partnerka može slučajno da se poigra vašim mobilnim.

Vodite računa o novcu, naročito ako vaša supruga ili devojka i vi imate jedan račun u banci. Svi ekstratroškovi biće joj i te kako sumnjivi. Ako ste vi taj koji zarađuje, trudite se da u kuću unosite jednaku količinu novca kao i pre.

Ne zapostavljajte svoje bračne dužnosti u krevetu. Izgovori umorom, napornim radnim danom i stresom mogu da prođu jedanput ili dvaput, a posle toga pali se crvena lampica koja vašoj ženi govori samo jednu stvar: imate ljubavnicu. Posebno vodite računa o ljubavnim ujedima po vratu ili telu – ne smete ih donositi kući iz ljubavnog gnezda.

Nemojte izmišljati da idete na pecanje ukoliko su vam se ranije gadili likovi koji su spremni da ceo dan provedu gledajući u vodu. Izgovor koji plasirate mora da vam odgovara, to jest mora da bude autentičan, kako bi mogao da bude pravi alibi.

Ljubavnici nemojte davati broj svog kućnog telefona, a po mogućstvu ni mobilnog. Sasvim joj je dovoljan onaj na poslu, a najbolje ni taj. Vi se njoj uredno javljajte. Onog trenutka kada odlučite da prekinete malu ljubavnu igru, uradite to polako i postepeno. Proredite vaša viđanja, prestanite da je zovete, a ukoliko ste izabrali pametnu ženu sa kojom ste vodili ovu zabranjenu igru, ona će biti dovoljno bistra da shvati sve ostalo. Da se ne lažemo, ljubavne afere dešavaju se svima, ali samo nepažljivi budu uhvaćeni. Potrudite se da ne budete u toj grupi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ivana Lilić

    Kratak pripučnik kako treba varati bez posledica. Zanimljivo! Na kraju će se moći naći i upustvo kako pljačkati, ubijati a da se tragovi ne ostave 😉 Kuda ide ovaj svet?