Sve kako treba

Nemojte se iznenaditi: nemali broj pripadnica lepšeg pola uvek unapred razmišlja o tome kakav je u krevetu muškarac s kojim izlaze ili muškarac s kojim tek planiraju da izađu. Tako one na osnovu nekih znakova i načina ponašanja pokušavaju da predvide kakva je ta osoba kao ljubavnik. Da li se muškarci zanimaju za iste stvari? Naravno, ali na sasvim drugačiji način.
Dok mi obraćamo pažnju na njeno telo, žena vodi računa o tome gde smo odlučili da je izvedemo prvi put, da li je tom prilikom ili svakom drugom prilikom gledamo pravo u oči, da li smo kritički raspoloženi, koliko čvrsto je držimo za ruku… Što se tiče mesta za izlazak, nije tu bitna cena – bitno je strateško zauzimanje mesta. Ako smo usredsređeni na nju, odabraćemo mesto koje gleda ka zidu kako bi ona bila centar naše pažnje. Mislite da ona to neće primetiti? Verujte da hoće. Tako joj stavljamo do znanja da ravnodušno okrećemo leđa ljudima i dešavanjima oko sebe, a centar sveta je, naravno, ona! Takav postupak žena će tumačiti kao dobar znak, jer joj poklanjate svoju punu pažnju, što na nekom planu može da znači da ćete na isti način postupati s njom kada budete bili ispod pokrivača. Fiskiranje sagovornika pogledom, bez ustezanja i bez zveranja unaokolo inače znači da je reč o prilično samouverenoj i upornoj osobi. Važno je samo da niste od onih kojima pogled stalno luta po prostoriji, jer iz ženske perspektive takvim muškarcima uvek treba naći novi stimulans, što vas u njihovim očima čini nemarnim ljubavnikom.
Na kraju, povedite računa i o tome koliko čvrsto držite njenu ruku. Muškarac koji je čvrsto ispleo svoje prste s njenim ostavlja dobar utisak (što je, složićete se, logično), a ako joj samo blago dodirujete prste ili vam je stisak ruke labav, ostavićete utisak stidljive osobe, što opet i nije toliko loše, jer i to može da je dodatno privuče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dodirpogledseksveza
Komentari (0)
Dodaj komentar