Svet se okreće oko vas

Imate divnu devojku pored sebe, skoro da vam ništa kod nje ne smeta, slažete se, i nema nikakvih trzavica. Jedina mala stvar koja vam je u početku prijala a sada vam smeta jeste to što ste vi njoj SVE. I drugarica, i drug, i brat, i dečko. Njen ceo svet se okreće oko vas. Koliko god da vam je nekada prijalo, sada vam smeta.

Po nekoj njenoj priči iz prošlosti znate da je u istoj takvoj situaciji bila već sa prošlim tipom koji je na kraju ostavio, a živela je samo za njega. Kako ne vidi u čemu je greška? Vama se ona dopada, godinu dana ste zajedno, ali umesto da se vidite sa njom i pričate o tome šta se njoj desilo, šta radi itd., ona samo priča o vama, i onda shvatite da je njen život u stvari vaš.

Šta možete da uradite? Ne želite da je povredite, ali morate joj nekako staviti do znanja da tako više ne može, da ne ide. Ljubav nije opsesija, jer ako vas voli tako, kasnije vas isto toliko, da kažemo, neće voleti.

Suptilno i fino joj predložite neku aktivnost, za početak izlazak sa drugaricama, ali bez vas. Nemojte biti grubi i nagli jer će pomisliti da hoćete da je se otarasite. Da bi ostala sa vama trebalo bi da bude samostalna osoba kao što je i bila, i kakvu ste je i zavoleli. Nema ničeg lošeg u tome što ona vama ugađa i što želi da se pored nje osećate što prijatnije, ali gde je tu ona? Pokušajte vi njoj da ugađate, ili okrenite priču, tj. ponašajte se kao ona – vidite šta će se desiti i kako će se ona ponašati ako je pratite svuda. Osećaće se ugroženom i sputanom baš kao i vi sada, i možda će onda shvatiti u čemu je problem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar