Tajno dodirivanje

Šta to zbližava i drži zajedno muškarca i ženu? Većina smatra da je to strast koju je treba osetiti, ali to nije ni blizu istine. Nije neophodno da budete gladni seksa kako biste počeli da vodite ljubav. Najbolje je prepustiti se dobrim starim osećajima, maženju po strateškim mestima i pre nego što je budete primetili želja će se pojaviti. Pored emocija i seksa, za funkcionisanje veze veoma su važne neke sitne stvari koje ćete moći da radite zajedno, na primer, vožnja bicikla. Što da ne?

Niko ne bi rekao da biciklizam može povoljno uticati na seksualni život, ali može. Ovom aktivnošću povećava se protok krvi kroz krvne žile i arterije, uključujući i one koje vode prema genitalijama. Isti je učinak i kod žena. Pre nego što ovih dana krenete sa partnerkom na izlet biciklima, ipak proverite sedišta. Ako su previše tvrda, zamenite ih udobnijim, jer mogu da izazovu ozbiljne probleme kod oba pola. Zbog ukazivanja male pažnje ona će biti zadovoljnija, posebno zbog toga što se brinete o njenom zdravlju. Zdrav život je neizbežan u poboljšanju svih seksualnih aktivnosti.

Izbegavajte pušenje i alkohol, sedeći način života i lošu ishranu. Hrana čini čuda. Žitarice, šargarepa, grašak, soja glavni su proizvodi koji će osigurati zdravu ishranu bez obzira na pol ili godine. Naravno, obavezna je higijena, pre svega oralna, jer ukus i miris poljupca mogu da pokrenu seksualnu želju, ali isto tako mogu i da dovedu do njenog gašenja. Nema nikakve veze što ste obećali da ćete biti jedno uz drugo i u dobru i u zlu, u zdravlju i u bolesti ako su prestale da vas zanimaju male stvari kao što je higijena.

Postoji još jedan način da oboje u svakom trenutku budete spremni za ljubav, a to je flert; sa drugima, ali i sa svojim partnerom. Flert izaziva osećanje koje pogoduje i muškom i ženskom telu vodeći ga u pravcu dobrog raspoloženja i buđenju želje za romantičnim odnosima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar