U potrazi za lepim i prijatnim

Najvažnija rutinska, svakodnevna mentalna raspodela za žene jeste ta da li im se nešto ili neko sviđa, odnosno suprotno od toga – da li im se neko ili nešto ne sviđa. Međutim, ne treba unapred verovati ženama, jer one začas mogu da se okrenu i da zavole nešto što vi ne biste mogli ni da pretpostavite.

Sve to potiče iz njihove urođene sklonosti ka lepom, tj. prema onome što one proglase za lepo. Međutim, ni muškarci nisu imuni na određivanje stvari prema njihovim spoljašnjim karakteristikama. To je sklonost koja je genetski usađena našoj vrsti, ali su žene ipak sklonije tome. Uzmite, uostalom, kao primer njihovu sklonost ka tome da satima odabiraju šta će obući za neku određenu priliku.

U toj potrazi za lepim i prijatnim, kao svesna bića koja teže uživanju, dolazimo do prijatnih događaja, a najprijatniji od svih je sigurno seksualni čin. Žene tu ne traže nalickanost. Njima je u krevetu potreban razjaren, borbeni muškarac; po mogućstvu, sa brkovima.

Uzmite, na primer, film „Gospodar prstenova“, u kojem svi muškarci imaju lice i kosu čiji izgled priliči situaciji stalne borbe i stalnog pokreta. Film bi bio smešan kada bi se muški likovi pojavljivali stalno izbrijani, namirisani i kao da su tek izašli iz kade za kupanje. Autentičnost jeste jedna od neumoljivih odlika muškosti. Osnovni moto je da budete onakvi kakvi jeste. Nema žene koja ne voli originalnost, jer je ona za ženu izazov koji treba uspešno savladati. Naravno, primer neurednih muškaraca iz sad već legendarnog filma ne treba uzimati zdravo za gotovo. Sirovost koju ti likovi nose možete nositi ispod trendovskog izgleda koji će svima dati do znanja da ste doterani od glave do pete. Na kraju krajeva, niste se juče rodili da ne biste znali kako i na koji najadekvatniji način treba doskočiti ženama i zamkama koje nam one postavljaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar