Ulepšajte je

Ženama treba darivati rublje. Vaš izbor rublja kazaće joj šta tačno volite na njenom telu. Zato su gaćice najprirodnije rešenje. Poenta je da ona izgleda što bolje i što prirodnije u poklonu koji ste joj dali.

Ukoliko vaša partnerka ima spuštenu zadnjicu, najočiglednije rešenje je malo podići guzu pomoću veša. Probajte veš sa dodatkom likre ili hulahopke sa brazilskim efektom. Najbolje su šorts gaćice. Ako joj kupujete farmerke ili suknju, tražite visoke džepove ili, još bolje, neka nemaju nikakve detalje. Ukoliko je vaša devojka pozamašnije konstitucije, pa još ima problem sa tim, morate joj pomoći. Idealan izbor je veš sa visokim pojasom – gaćice koje prelaze preko pola zadnjice po dijagonali, to jest slip model. Odeća koju joj možete pokloniti mora biti prava i dugačka, nipošto tesna.

Visoka zadnjica takođe može da predstavlja problem vašoj devojci, ali vi tu nemate mnogo šta da radite, jer se na taj problem malo ko žali. Najobičniji bikini model, bez visokog pojasa, ili onaj koji se nosi niže idealno je rešenje za vaš poklon. Pantalone i suknje – obavezno bez zadnjih džepova.

Kada je u pitanju ravna zadnjica, tange su idealno rešenje. Najbolje je ako imaju detalje, pošto oni uveličavaju. Pantalone i suknje bez detalja su opasne, jer umanjuju vizuelni efekat, tako da se morate potruditi da pronađete odgovarajuću aplikaciju.

Žene imaju veliki problem sa tim kako izgledaju, pa ukoliko nisu zadovoljne, pribegavaju plastičnoj hirurgiji kako bi se dobio savršen odraz u ogledalu. Nemojte joj to dozvoliti. Nekim sitnicama koje su em zdravije, em jeftinije postići ćete sve ono što bi skalpel uz mnogo muke uspeo da učini za vašu devojku. Poboljšajte izgled svoje devojke – ona će se osećati voljenom i srećnom što se trudite oko nje, a vama će biti prijatno što je ona srećna i zadovoljna pored vas – i lepa, naravno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar