Uparivanje

Vaše ponašanje u trenucima kada ste s partnerkom često može da otkrije kakav je vaš seksualni život. Drugim rečima, energija koju odajete dok ste u njenom društvu pravi mali ali prilično tačan erotski portret, u čijem stvaranju podjednako učestvujete i vi i ona. Kakav ste par kada treba sastaviti to malo intimno remek-delo koje govori o vama? Izgladneli, sladukusci, konformisti… Svi se bave oslikavanjem svog erotskog životopisa.
U kategoriju seksualno izgladnelih spadaju svi oni koji ne biraju priliku gde će i kada zadovoljiti svoj snažan seksualni apetit, oni koji pamte sve pojedinosti tih uzbudljivih doživljaja i neke od tih scena s radošću čuvaju u tajnom albumu seksualnih pikanterija. Lepo je kada se u vezi nađu dve osobe kojima u isto vreme ume da dosadi uobičajeni seksualni meni, pa onda bez razmišljanja kreću u istraživanje novih izazova.
Naspram njih su sladokusci. Njihovi erotski doživljaji nikada nisu slučajni, bezvoljni i užurbani. Oni traže zadovoljstvo začinjeno izvesnom lakoćom i senzibilnošću. Ovakvi parovi najčešće imaju stabilne veze bez trzavica i uživaju u svim zadovoljstvima koja otkrivaju zajedno. Oni bez prevelikog ustezanja prihvataju sve partnerove zahteve.
Na kraju nešto malo i o konformistima. Pored prve dve, strasnije, varijante parova, postoje i oni kojima erotika i erotske igre ne predstavljaju cement veze. Tu se traga za snažnim emocijama, dubokim razumevanjem, sposobnošću da se dosegne uzvišeno uzbuđenje, koje seks podrazumeva tek ukoliko se dve osobe nađu na potpuno istim talasnim dužinama. Ovaj oblik ponašanja mogao bi da se okarakteriše i kao previše konformistički, što ponekad dovodi do rizika da se seksualni apetiti delimično ili sasvim izgube.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izlascikonformizamseksuparivanjeerotikastrast
Komentari (0)
Dodaj komentar