Usporite i uživajte

Da li se i vama dešava da i pored toga što imate vremena jednostavno ne možete da se opustite? To ne treba da vas čudi, jer je od burne svakodnevice veoma teško pobeći. Iako nemate mnogo obaveza, živite istim ritmom. Jednostavno, ne znate da usporite. Valjalo bi izbeći rutinu i prepustiti se uživanjima. Trudite se da što manje vremena provodite u kući. Prepustite se šetnjama, druženju s prijateljima, izlascima, izletima… Važno je da maksimalno iskoristite svaki minut i da budete potpuno posvećeni sebi i dragim osobama.

Ne gledajte toliko često na sat. Ako ste već odlučili da se relaksirate, važno je da shvatite da vas u tom trenutku ništa ne ograničava. Bar u tom periodu oslobodite se sata na ruci i odložite ga u neki ormarić. Jedan sat na zidu biće vam sasvim dovoljan za opušteniju vremensku orijentaciju.

Kad je reč o ishrani, zaobiđite brzu hranu. Umesto toga uživajte u svakom zalogaju i samo birajte što laganija jela. To vam neće teško pasti s obzirom na to da ćete uživati i u samom izboru jela koje ćete spremati. Naravno, morate ostaviti vremena i za ljubav. U slobodnom vremenu pronađite inspiraciju za zaljubljivanje.

U savremenom i brzom životu malo je vremena za nove izazove. Baš zbog toga sati vaše relaksacije su dragoceni. Osvežite svoju vezu novim uzbuđenjima. Promene su uvek najpoželjnije upravo u krevetu. Stoga napustite uobičajenu rutinu i iznenadite svoju partnerku.

Ako je u vašem dnevnom rasporedu veče jedino vreme za seks, sada, kada ste bez obaveza, pravi je trenutak da uradite to i ujutru ili u popodnevnim satima ili – kad god poželite! Bitno je samo da usporite malo suludi tempo života koji ste sebi nametnuli i da se prepustite slatkim uživanjima po svom izboru. Umesto liste poslovnih obaveza napravite listu svojih užitaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar