Uvek hladan kao špricer

Samo u Beogradu odnos u broju žena prema muškarcima je 6:1, što znači da na vas jednog „ide“ šest žena. Pa gde su te žene? Umesto što se vi trudite oko njih, one bi trebalo da lete oko vas. Ako se to ne dešava, onda je sigurno vaša taktika pogrešna.

U svakome trenutku, na svakome mestu, vi morate biti cool, ostati hladni. Žene znaju na razne načine da vas testiraju, pogotovo po pitanju hrabrosti, odvažnosti, i raznoraznih strahova. Ni u kom slučaju joj nemojte reći da se plašite nečega, jer pravi tip je neustrašiv i miran. To opet ne znači da treba da budete smrtno ozbiljni, već se ponašajte kao da ste sasvim slučajno tu za istim stolom u klubu sa njom, i jednostavno, samo želite dobar provod. Ne govorite i ne planirajte gde ćete ići sutra ili za nekoliko dana, tako samo sebe otkrivate i dajete na znanje da ste mnogo zainteresovani.

Ovim dolazimo do sledeće stvari: držite je u neznanju. Neka se pita da li vam se svidela posle prvog sastanka. Ne morate na svaki njen komentar odgovoriti sa smeškom – koji može izgledati smešno i smotano, već je samo slušajte pažljivo. Devojke su navikle da se leti oko njih, da im se ispunjava svaka želja i da im se stalno potvrđuje lepota njihovog spoljašnjeg izgleda. Budite malo drugačiji. U pola sastanka pogledajte na sat i recite da vam je bilo prijatno u njenom društvu, ali da imate nekih obaveza i da morate da idete. Pratnja do kuće je obavezna, ali nikakvo zadržavanje. Poljubac, slučajan dodir rukom ili neki signal, ostavite za drugi put. Ako izostane sva ta mala pažnja na prvom-drugom sastanku, ona će vas drugačije posmatrati, ne kao nekog očajnika kome se ukazala šansa posle dužeg vremena. Nećete biti jedan od mnogih koji bi samo da što pre upadnu u njen krevet, već ozbiljan tip, i samim tim vredan pažnje. Budite sigurni da će vam do kraja večeri sigurno tražiti broj mobilnog telefona.

Vi kontrolišete situaciju, vi planirate i organizujete. Ona bi samo trebalo da uživa u predstavi. Pružite joj nešto što neće zaboraviti – umesto u bioskop i gledanje nekog najnovijeg hita, odvedite je u Kinoteku, povedite je sa sobom do frizera ili brice, ili kod veterinara da vakcinišete svog psa… Devojke su navikle na izlazak tipa bioskop+kafić+šetnja, već unapred sve znaju i dosadno im je.

Zabavljajte se, ne pokazujte ni rečima ni delima da je to ta prava ljubav koju ste čekali. Time biste je samo uplašili, i jedva bi čekala da ode. Uživajte u svakom sastanku sa njom, a ne u mislima o vašoj zajedničkoj budućnosti. Pa i ako sa njom ne uspe, preostalih pet devojaka čekaju tu negde. Vi ste u prednosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar