Važne odluke

Ženama vrlo brzo postane jasno kada su muškarci zainteresovani za njih. To može da bude trenutak kada je pogledate, ili kada je pozovete da izađete, ili kada joj na neki drugi način stavite do znanja da biste želeli češće da je viđate. Da biste ostavili dobar utisak, vodite računa i o tome šta joj i kako predlažete. Nema to veze s time da li je u pitanju prvi ili treći sastanak, odluke koje donosite žene procenjuju na sebi svojstven, ženski način.
Ako joj budete predložili izlazak u većem društvu, to će ostaviti utisak da ste obazrivi, da ne želite da se zalećete i da izgubite glavu pre nego što dobro ispitate teren. S druge strane, konkretan poziv u bioskop, pozorište ili na žurku ostavlja sliku da ste dovoljno sigurni u sebe i da tačno znate šta hoćete. A šta ako je odmah pozovete na vikend udvoje? Tu treba biti oprezan – ne treba žuriti s prevelikim intimiziranjem. Ukoliko zbog ljubavi na prvi pogled preskočite početne faze upoznavanja, postoji opasnost da vam ljubav brzo sagori. Da se to ne bi desilo, umesto odaska na vikend, bolje da je pozovete samo na večeru. Tako ćete imati priliku da je bolje upoznate i objektivnije procenite.
Na kraju, treba biti obazriv i prilikom izbora lokala. Ako je pozovete u elegantan restoran, misliće da želite da je impresionirate, a ako je odvedete u prvi kafić, misliće da je potcenjujete. Tako to ide sa ženama. Možda je zbog toga najbolje da njoj prepustite izbor, ali to može značiti da vam maštovitost nije jača strana. U svakom slučaju, prvu večeru, gde god se ona dogodila – plaćate vi. A u toku večere vodite računa o svemu! O načinu na koji koristite pribor, ali i o izboru jela koja ćete naručiti. Iz njene vizure izbor jela može da asocira na svašta. Ostaje vam samo da se nadate kako će izbor nekog pikantnog jela ostaviti utisak da ste vatreni u krevetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izborizlazakmuskarcizene
Komentari (0)
Dodaj komentar