Vodič kroz seks (2)

U toku predigre vrlo je važno pokretima ruku pratiti njeno telo dok se izvija. Kroz govor tela uvek se daju sigurni signali koji vam mogu biti dobar pokazatelj šta ona želi dalje. Važno je samo da postoji sinhronizacija između pritiska jezika i jagodica kako dodir ne bi bio ni previše jak ni previše slab. Tu se postavlja pitanje o kojem se vode rasprave i diskusije, pitanje konačne tačke ženskog zadovoljstva, tačke u javnosti poznatije pod imenom tačka G!

Imajte na umu da ponekad ni same žene nisu u dosluhu sa njom – toliko je misteriozna ta čuvena tačka. Ukoliko vi budete taj koji će je otkriti i pokazati joj je na pravi način, možete biti sigurni da ste sebi pribeležili znatnu taktičku prednost. Ako vam pođe za rukom, ili nečim drugim, da je otkrijete, a još vam je pri tom stalo do te devojke, eto vas za nekoliko meseci pred matičarem.

Ipak, da ne mešamo sad brak i seks! Vratimo se u istraživačku ekspediciju pod konspirativnim nazivom tačka G. Da biste bili sigurni gde se ona nalazi, nežno je namestite u misionarsku pozu, polako joj dlanom pritisnite donji deo stomaka (ispod pupka) i u većini slučajeva, mada i tu postoje anatomska odstupanja, očaravajuća površina koja se nalazi sa gornje strane vaginalnog kanala počeće da reaguje. Pošto se mnoge žene stide kad nisu svesne svog skrivenog blaga, bitno je da čitava akcija bude predstavljena kao deo odnosa, a ne kao naučni eksperiment u kojem vi figurirate kao doktor Mengele. Sponatno i nežno – tako dolazite do suštine stvari.

Naravno, za zdravu i korisnu komunikaciju sa tačkom G nije neophodna misionarska poza – mogu se koristiti sve poze iz „Kamasutre“, kao i one koje ćete sami izmisliti ili one koje preferirate, ali je misionarska poza najbolja za siguran početak pošto ćete od nje imati višestruku korist.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar