Zadrži je u krevetu

Praznično raspoloženje je prošlo, ali se vi zabavljate sa devojkom koja opet i stalno i uvek želi provod. Lepo; šteta je što vi više volite da se opustite u svojoj fotelji, slušate muziku i provodite vreme sa njom ne radeći ništa, ili radeći nešto – u krevetu.

Prvo pokušajte sa pričom kako je romantično provesti petak veče u krevetu sa tendencijom da se provod nastavi i tokom čitavog vikenda. Ukoliko primetite da joj se ideja dopala, požurite sa pripremama. Nova satenska posteljina pravi je izazov i za vas i za nju. Nemojte štedeti na jastučićima – neka ugođaj bude kompletan.

Kako je kamin danas privilegija retkih, na vreme nabavite mirišljave sveće u nekoj prikladnoj boji i rasporedite ih po sobi. Kupite i mirišljave sapune, pene, gelove i eterična ulja za kupanje, jer će vam na taj način zajedničko kupanje biti zanimljivije. Neka vam se pri ruci nađe i neko ulje za masiranje – kad je već tu, mogla bi malo i da vas izmasira. Možete joj za tu priliku pokloniti i neki donji veš, što bi moglo da dovede do prave modne revije samo za vaše oči te večeri. Ne zaboravite da pripremite dobru muziku, kao i neki film na kaseti.

Ako se brinete za svoj ili njen stomak, budite ljubazni pa zaboravite na pečenja, sarmice i gibanice. Odlučite se za lako hladno posluženje: malo dimljenog lososa, pršute, možda neki neobičan sir, masline, krekeri i mnogo egzotičnog voća serviranog na tacnama kako biste mogli da jedete u krevetu. Naravno, obavezno je vino – može šampanjac. Ostalo zavisi isključivo od vaše mašte. Pretpostavka je da će ona već prilikom neke od prvih vaših ideja poželeti da učestvuje u daljem pravljenju uspešne zajedničke večeri koju ćete zajedno provesti kod kuće. U suprotnom, ukoliko ne uspete da je nagovorite na mirnu varijantu petka, ne preostaje vam ništa drugo nego da se obučete (što toplije) i pođete zajedno sa njom u noćni provod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar