Zadržite je (2)

Kada jedna veza ima sve šanse da uspe? Teško je reći, a svaki odgovor zavisi od individualnih prilika u kojima se par nalazi, kao i od njihovog pristupa rešavanju problema u vezi. Važno je, naravno, i svako drugo ponašanje (njeno ili vaše) koje pokazuje koliko vam je stalo da veza u kojoj ste opstane s istom količinom ljubavi i strasti koja je postojala u prvim danima zabavljanja.
Nemojte odustajati od ciljeva koje ste sebi zacrtali; ni od onih koji se tiču vašeg ispravnog koncepta jedne veze ni od onih koje ste imali pre nego što ste je upoznali. Umesto toga, uvek budite inventivni, posebno u krevetu. Koristite pogled umesto reči onda kada je to potrebno. U intimnim situacijama bolje je zagledati se u njene oči – one će vam katkad reći više nego sve rečenice koja bi ona (naravno, u jednom dahu) uspela da složi. Ukoliko primećujete da vašu izabranicu muškarci proždiru pogledom, slobodno pokažite i da umete da budete ljubomorni. Ipak, pripazite se toga da ljubomora vremenom ne postane vaša opsesija koja će vam stalno ulivati nepoverenje u osobu do koje vam je stalo. Ukoliko ona želi da vam objasni da nemate razloga da budete ljubomorni, uvek je pažljivo saslušajte, pa i tada, ne govori vam to bez razloga. Čak i ako joj je ranije prijalo da pokazujete izvesne znakove ljubomore, možda je to vremenom počelo da joj smeta.
Ukoliko osetite delimičan napor u vezi, probajte s vremena na vreme da se ponašate kao da ste se tek upoznali. Nije loše poigrati se povremeno, čak i biti hirovit, naravno, ukoliko oboje u dovoljnoj meri znate kada je dosta i kada se približavate granici koja vodi ka preterivanju. Na kraju, hvalite se međusobno i ističite pozitivne osobine koje vam se dopadaju kod onog drugog. Malo laskanja uvek prija i muškarcima i ženama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracvezazadrzati jezene
Komentari (0)
Dodaj komentar